Нова къща с три спални над центъра на с. николаевка

Цена
€67000
Вид къща
Вид строителство
Площ
122 м2
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Предлагаме Ви новопостроена къща в близост до центъра на с. Николаевка, с прекрасна панорама и простор. На площ от 121, 29 кв.м. са изградени голям хол с кухненска част, три спални, комбиниран санитарен възел от 6, 45 кв.м. и веранда с големина 8, 90 кв.м.. Къщата е завършена "до ключ", с окачени тавани, фаянс и теракота в мокрото помещение, гранитогрес в коридорите, стените са боядисани с латекс в меки тонове.

Парцелът е с площ от 620 кв.м., с правилна форма и отличен достъп. Наоколо са построени предимно нови къщи.

Село Николаевка се намира на 30 км от Варна, от двете страни на Николаевска река, третото село след Аксаково, в посока Калиманци. До него се стига по много добър, ремонтиран асфалтов път. Многолюдно, живо село, с целогодишно живеещи, англичани, французи, италианци. Близостта му до язовир Николаевка и туристическият комплекс го прави привлекателна дестинация за отдих.

В църквата е обособена музейна експозиция, разказваща за историята на селото, родно място на Петър Дънов. Има изградени кметство, поща, лекарски кабинет, няколко магазина, действащи 10 обществени чешми с голям дебит на изворна, питейна вода, автобусна линия за Варна и околните села.


Посещения: 142