НЕМСКИ ЕЗИК 1 ниво - старт 01.07 - 14ч - ЕШ ЗНАНИЕ-Пловдив

1 лева
НЕМСКИ ЕЗИК 1 ниво - старт 01.07 - 14ч - ЕШ ЗНАНИЕ-Пловдив, град Пловдив | Езикови Курсове
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

ЛЯТО 2013 – БЕЗПЛАТНО ЕДНОСЕДМИЧНО ОБУЧЕНИЕ + 10% ЛЯТНА ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА КУРСА, за желаещите да продължат в пълния курс!

ЕВРОПЕЙСКА ЕЗИКОВА ШКОЛА „ЗНАНИЕ”

организира курсове по НЕМСКИ Език ( І - V ниво ) !

Работи се по Оригинална Немска система на обучение- Тhemen aktuell! Обучението включва 100 учебни часа всяко ниво!Разговорна насоченост на занятията, със заложена лексика от 1800-2000 думи на ниво! Приятна обстановка и работа с висококвалифицирани специалисти, филолози! При обучението се набляга на четирите основни умения за овладяване на езика – говорене, четене, писане и слушане с разбиране!

Работим с малки групи – /4-8 души/, за да има достатъчно индивидуално внимание за всеки един курсист! Предлагаме сутрешни, следобедни, вечерни или съботно-неделни групи, а също и индивидуално обучение по персонално изготвен учебен план, съобразен с вашето желание и специфични нужди!

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ - БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ!

След успешното завършване на курса се издава удостоверение за повишаване на квалификацията , според Европейска езикова рамка

Записването става в офиса с попълване на молба и внасяне на капаро, което ви гарантира запазено място в желаната от вас група!

Адрес : гр.Пловдив, ул. Цар Асен 22 /до Ректората на ПУ/, тел. 032/626825; 0895622469 skype : shkola.znanie1 , www.shkolaznanie.alle.bg

Посещения: 17