Натурален билков еликсир ЗАЧАТИЕ Когиталност, 400 мл

11 лева
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Описание: Подпомага нормалното функциониране на половата система. При мъже - стимулира спермогенезата и тестостерона, подобрява половата издръжливост. При жени – нормализира естрогена, повлиява позитивно симптомите при климакс, засилва желанието.

Препоръчана дневна доза: 60 ml - три пъти дневно по 20 мл след хранене

Състав: екстракт от Tribulus terrestris, вода.

Поръчайте тук или на адрес: http://glagolnica.com/produkt/eliksir-zachatie/

Tribulus terrestris (бабини зъби) е едногодишно растение, което се среща в Южна Европа, части от Западна Азия и в Китай.

Плодовете на трибулус са популярни в китайската медицина, като се използват за лечението на очни проблеми, отоци, високо кръвно налягане и сърдечни болести. Полезните свойства на трибулус са популярни и в индийската аюрведическа медицина, където се свързват с лечението на импотентност, слаб апетит, сърдечни болести, жълтеница и болки в кръста. Коренът и плодът имат най-високо съдържание на активни съставки.

Билката бабини зъби (позната още като котешка глава, биволска глава, дяволски трън или дяволска мигла) има широко приложение в алтернативната медицина, поради глобалното си влияние върху целия организъм. Количеството на активната му съставка протодиосцин (активен сапонин) е най-голямо (почти двойно) в растенията на територията на България, Турция и Македония. Това се дължи на редица фактори като време за бране, релеф, различен фитохимичен състав и други. У нас бабини зъби се среща в Южните части на България и по Черноморието. Намира се край пътища като плевел, по песъчливи и каменисти места. Бере се през месеците юли до септември, в момента на цъфтеж и преди разпукването на плодовете.

Основни активни съставки на бабините зъби са сапонините, като най-главен е протодиосцинът. Билката съдържа и висока концентрация на витамин С, която определя силното й антиоксидантно свойство. Полуживотът на активните сапонини трае 8 часа и затова препорачителната дневна доза на прием е три пъти дневно.

Билката притежава следните уникални въздействия върху организма...

Успокояващо действие - действа директно върху централната и вегетативната нервна система, като стабилизира хормоналния баланс на организма. По този начин премахва раздразнителност, нервност, умора и отпадналост.

Усилва половата активност (либидото) - по напълно естествен начин билката стимулира производството на лутенизиращия хормон (LH), който пък увеличава производството на мъжкия полов хормон тестостерон при мъжете. Това като ефект повишава либидото и издръжливостта. При жените стимулира производството на женския полов хормон естроген, който повишава либидото и лекува безплодие. Естрогенът при жените действа балансиращо по време на менопауза и болезнен цикъл.

Подпомага растежа на мускулите и по-бързото възстановяване след тежка физическа активност - сапоните в билката бабини зъби са още наричани и стероидни сапонини. Тези техни качества са познати на спортистите, защото се твърди, че преди години златните медали за българските щангисти се дължат и частично на приема на тази билка. Бабините зъби са мощен природен стероид. Ценена е от доста спортисти, защото при редовна употреба води до нарастване на мускулната маса. Тя увеличава по естествен начин мускулатурата, без да има негативните странични ефекти на синтетичните стероиди.

Изчиства холестероловите плаки - бабини зъби има способността да балансира мастната обмяна в организма, като редуцира лошия холестерол и триглицеридите в кръвта. Това спомага за сърдечното здраве на организма.

Диуретичен ефект - редовната консумация има и слабителен ефект, което допринася и за балансирането на стомашно-чревния тракт.

Полезна при настъпили възпаления - бабини зъби тонизира и стимулира имунната система по време на грип и настинки, което я прави изключително ефективна при възпаления.

Поръчайте тук или на адрес: http://glagolnica.com/produkt/eliksir-zachatie/

Посещения: 14