Най-ниски цени за професионален масаж!

Цена
40 лв
11.03.19
град София
Обява от
Частно Лице

Предлагам широка гама от масажи,

според индивидуалните нужди на всеки.


Масаж с топли етерични масла и вулканични камъни 40 лева за 60 минути цялостен масаж

Вулканичните камъни задържат топлината дълго време и я отдават бавно и равномерно на подлежащите тъкани, създавайки усещане за разливаща се мека топлина по цялото тяло. В допълнение с масажните движения и етеричните масла се създава приятно усещане за отпускане на цялото тяло. Препоръчвам го за всички любители на масажа, както и при главоболие, преумора, общи мускулни и ставни болки, състояние на стрес.


Ломи Ломи масажът е едно от новите ми изкушения, което ще ви очарова. Изцяло нов подход към масажа, заимстван от Хаваите. Плътен обгръщаш допир с целите ръце на терапевта. Пълно отпускане, тотална релаксация 40 лева за 60 минути цялостен масаж


Спортно-възстановителен масаж - това е един лечебно-възстановителен масаж подходящ, както за професионални спортисти, така и за всеки, който упражнява някакъв вид спортна дейност и има за цел да подобри общото си физическо състояние 40 лева 60 минути цялостен масаж


Релаксиращ масаж


Подходящ при умора, физическо и психическо натоварване; успокоява и тонизира мускулите, подпомага циркулацията на кръвта, стимулира лимфния поток, укрепва общото физическо състояние 40 лева цялостен масаж


Релаксиращ масаж с шоколад 40 лева 60 минути цялостен масаж


Овлажнява и подхранва кожата като същевременно възстановява тялото от натрупаната умора.


Медомасаж на гръб 40 лева 60 минути цялостен масаж


Съчетава лечебните свойства на меда с терапевтичния ефект на зонотерапията; оказва благотворно въздействие върху целия организъм и го освобождава от натрупаните токсини.


Подобрява кръвообръщението и ускорява освобождаването на организма от непрекъснато трупащите се в него токсини, премахва напрежението и стреса, стимулира имунната защита, увеличава жизнения тонус и освежава.


При въпроси от Ваша страна или нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с мен, с удоволствие ще отговоря на въпросите Ви, в часовете между 10:00 и 18:00 в квартал Борово. Нямам обяви в други сайтове, свързани с различни услуги, снимката ми се краде!!!

60 минути цялостен масаж - 40 лева.


Аз не се конкурирам с другите, правя това което те не могат! Хора които не си спазват часовете, без да предупредят за отлагане или закъснение, няма да бъдат записвани повторно! Моля да уважаваме взаимно времето си.


Посещения: 190