Мъжка гривна от естествени камъни Яспис и Хематит - DM-2452

Цена
12.90 лв
Модел
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Ръчно изработена еластична мъжка гривна от естествени камъни Леопардов Яспис. Красотата на гривната се допълва от атрактивни рингове Хематит.


Оригинален дизайн от DANIMADE - модел DM-2452


Всеки обича да получава подаръци, така се чувства забелязван и обичан. Добре е подаръка да е уникален, да излъчва лично отношение и топлина, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка.

Разбира се не забравяйте, че Вие също сте важни и можете да изберете гривна и за себе си, просто така за да направите деня си по-цветен и да притежавате едно бижу от естествени камъни по Ваш вкус и моден стил.


Затова онлайн магазин Smart Choice Ви предлага да изберете от голямо разнообразие на дамски и мъжки гривни от естествени камъни.


Ако нито един от нашите модели не отговаря на Вашия моден стил с голямо удоволствие ще изработим за Вас гривна от естествени камъни по Ваш избор и по Ваш дизайн.


Елементи:


- 8 мм. мъниста ЯСПИС - камъкът на Грижовността.

Ясписът премахва цялата негативна енергия натрупана в организма. Защитава от „уроки” и зли сили. Премахва умората и повишава общия тонус, изостря интуицията и концентрацията.

От прастари времена бил наричан „камъкът на лечителите” и „камъкът на живота”, поради широкия диапазон на болести, за които се използвал.


- 8 мм. рингове ХЕМАТИТ – камъкът на Ума

Хематитът въпреки асоциациите си с кръвта е известен още и като камъкът на ума. Той носи със себе си заземяваща и успокояваща енергия, която от своя страна създава организиране и фокусиране на ума. Съдейства за оригинално логическо мислене и засилва математическите знания.


- корда - изключително здрава, еластична и водоустойчива


Обиколка на гривната (стандартна) – 19 см. с възможност за промяна на размера по ваше желание.


Посещения: 487