Мотоцентър Дианамото Варна

10 лева
Авто Марка
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

"Диана 2000" е фирма, която извършва внос и продажба на мотоциклети, резервни части и мотоаксесоари от 1993 година. Дейността на фирмата е насочена изцяло към продажбите на едро и дребно, обслужване на български и чуждестранни клиенти, предоставяне на качествени услуги и професионален сервиз.

Поставили сме си амбициозна и нелека задача в нашата дейност - да откриваме най-доброто и удачно решение на всеки проблем, съобразявайки се с конкретните изисквания, очаквания и нужди на всеки наш клиент. Благодарение на индивидуалния подход към всеки клиент, както и практиката, опита и познанията на нашия екип, успяваме да предоставим високо оценявано от нашите клиенти цялостно, качествено и достъпно обслужване.

Дългогодишното сътрудничество с външните специалисти и водещи фирми в областа на мото индустрията, дават преимуществото фирмата ни да предлага високо качествени продукти. Поставили си сме си нелеката задача всяка година да обновяваме стоковата наличност с 200-300 нови артикула.
Фирмата е официален вносител на гумите "Shinko" за България.

В Мотоцентър Диана може да намерите продукти на фирмите:

  • Каски: UVEX, TAKCHI, CABERG, ACERBIS, VR
  • Облекла и ботуши: UVEX, SPIDI, FRANK TOMAS, ACERBIS, XPD, FORMA, ASK
  • Аксесоари: ARIETE, ACERBIS, UVEX, HIGHWAY HAWK
  • Резервни части: RK, DID, IZUMI, MGM, YUASA, CN, CHIARAVALLI, JT SPROCKETS, HIFLOFILTRO, KN, VESRAH, NGK, DENSO, NEWFREN, FCC, MALOSSI, NRACING, GIANNELLI, VERTEX.

Внос на части и аксесоари от производители с доказано качество и европейски сертификати от Тайван.

Посещения: 640