Метален уред за връзване на рибарски куки

Цена
6 лв
18.10.21
град София
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Куковръзвачката е един наистина необходим аксесоар, който пести време и усилия, особено на риболовците, практикуващи различни методи за риболов на леко или на фидер, които най-често използват куки с по-малки размери, чието връзване обикновено е по-трудно. Този модел е изцяло изработен от метал, като дръжката е с накатка за по-удобна работа. Конструкцията е опростена, много здрава и надеждна, като същевременно е лесна за употреба. Връзвачката е снабдена с две куки за разплитане на възли и за други нужди. Позволява безпроблемно връзване на различни по размер куки.

Допълнителна информация:

Материал: Алуминии

Размери: 11.8 * 1cm

Тегло: 30гр.

Цена: 6.00лв

Поръчки се приемат на номер: +359878461217, Viber/ WhatsApp или чрез изпращане на лично съобщение. За да подготвим и изпратим пратка по Еконт или Speedy, са нужни: Име на получател/Телефон за връзка/Точен адрес или адрес на офиса на куриерската фирма, в която желаете да я получите. Всяка пратка пътува към Вас с наложен платеж и опция преглед и тест, преди плащане!

Сигурно и безопасно пазаруване!

За всеки закупен артикул, получавате касова бележка и *гаранция!

* При проблем в рамките на 14дни, се заменя БЕЗПЛАТНО или се връща сумата заплатена за него, ако няма бройки в наличност (без транспортните разходи, ако има такива!)

Заповядайте в нашия онлайн магазин:

www.conzoli.com/

Посещения: 561