Мезотел за кожата на главата - стимулира растежа на косата. Укрепва косата

33 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Мезотел за кожата на главата - стимулира
Растежа на косата, предотвартява преждевременното
Опадване и укрепва косата, против пърхут

Хранителна добавка за външно приложение 50 мл. Състав: пречистена вода, hpe - 4, биоантиоксидантен комплекс неовитин», пропиленгликол, глицерин, екстракти от репей, хмел и коприва, феноксиетанол с етилхексилглицерин, пантенол, винена киселина, натриева карбоксиметил целулоза, парфюмерийна композиция, метилхлоризотиазолинон и метилизотиазолинон, edta. Лриложение:
• стимулира растежа на косата
• предотвратява ранното побеляване и падане на косата
• предотвратява появата на пърхот
• укрепва фоликулите на космите
• повишава еластичността на космите
• подобрява състоянието на кожата на главатадозировка и приложение: 2 - 3 мл от мезотела се нанася върху кожата на главата и се втрива с масажиращи движения до пълното му попиване. След 30 минути косата и кожата на главата да се измият.

Продължителност на курса – 3 месеца.

Забележка: да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Русия

Продуктите на научно - производствения център по ревитализация и здраве се разпространяват на принципа на мрежовия маркетинг млм /мултилевъл/. При интерес от ваша страна, не се колебайте да се свържите с нас. Регистрацията като независим търговски сътрудник е напълно безплатна.

Марка: научно - производствен център по ревитализация и здраве /нпцриз/ - Русия

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 150 лв.

Посещения: 43