Машинна замазка, подова замазка, zamazka

Договаряне
Услуги
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

ЕМИЛИО МОТИ ЕООД е бързо развиваща се строителна компания, специализирана в полагане на машинна подова замазка. Ние сме съумели да съчетаем перфектната комбинация от значителен брой квалифицирани специалисти и високоефективни машини за професионално полагане на подова замазка - ТURBOSOL, добра предпоставка за качествено и бързо изпълнение на всеки един от възложените ни обекти.
За постигане на така търсеното от нас качество на замазката всичките ни служители са преминали курсове (СКЦ) и безопасност условията на труд, което се потвърждава от сключените договорни отношения с различни институции.
За нас е изключително важно да отговаряме както на законовите изисквания и високите Европейски стандарти, така и на тези на нашите Възложители, доставяйки един качествен и конкурентно способен краен продукт.
Спазването на времевите рамки и доказаният професионализъм улеснява работата ни с всички наши Възложители, като все повече утвърденото ни име е символ за добре и бързо свършена работа. Благодарим Ви , че избрахте нас!

Посещения: 41