vip

МАСАЖ тантра, еротичен, освобождаващ, релаксиращ, цялостен

Цена
60 лв
17 окт.
град София
Обява от
Частно Лице


МАСАЖИ – Професионален МАСАЖ ТАНТРА , класически масаж, спортен масаж , релаксиращ масаж , лечебен масаж, комбинации от масажи . КАКВО Е МАСАЖ ТАНТРА?

Оргазъм за тялото и духа, нарича се ЦЯЛОСТНО БЛАЖЕНСТВО.

МАСАЖА ви ЗАРЕЖДА, КАТО СЛЕД 4-5 ЧАСА СЪН , активира ендорфините и хормона на щастието. ТАНТРА масажа е еротична ритуална техника на движения и докосвания , съчетание на едновременна стимулация с нежност и лични умения.

Уникално ИЗПЪЛНЕНИЕ, ПОДОБРЯВАЩО КРЪВООБРАЩЕНИЕТО, РЕЛАКСИРАЩО, ЧУВСТВЕНО, ОСВОБОЖДАВАЩО , ЗАРЕЖДАЩО, анти-СТРЕС. Масажа е свързващ и ЗАДЕЙСТВАЩ сексуалната и физическата ви сила и енергия в едно ЦЯЛО с основно акцентиране на мъжествената част-ПЕНИСА .

ВИЕ СТЕ ГОСПОД ЗА МЕН ЗА 1 ЧАС . ВКЛЮЧВА съчетание от подготвителен масаж , цялостен класически масаж НА ГЪРБА, масаж на КРАКАТА, масаж на БЕДРАТА, масаж на КРЪСТА, масаж на РАМЕНЕТЕ, масаж на стъпалата , масаж на седалищните полукълба. Начина на изпълнение е еротика , техника, знание и усет съобразена с вашата индивидуалност.

ЦЕЛТА на масажа е не само освобождаване, а и да събудя енергийните ви центрове, намиращи се по дължината на гръбначния стълб, и вследствие на това да бъде задействана и освободена ЕНЕРГИЯТА КУНДИЛИНИ, символ на сексуалността ви.

Тантра масажът ви води към уникални МНОЖЕСТВА от усещания и НЕКОЛКОКРАТНИ върхови моменти без свършване, стигате до освобождаване чак накрая, или ако е по рано продължавам с друго положение на тялото и друга техника до повторно. Масажът се извършва НЕЖНО, БАВНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО.

При тантра масажа ИЗПОЛЗВАМ галене, стимулиране, месене, изтегляне, поглаждане, серии с двете ръце, осукване, надяване, завинтване, едновременна стимулация на различни места.

СЕКС НЕ ПРЕДЛАГАМ!

ТАНТРА МАСАЖ

2 ЕТАПА на масажа в положения по корем с повдигане на таза и гръб, плюс цялостен класически и освобождаващ. 50-60мин – 60, 70 лв.

3 ЕТАПА е масажа , при който сте по корем, друго положение на тялото и по гръб, цялостен МАСАЖ , освобождаващ – 1час - 1, 2 мин. - 80 лв. Времето варира, всеки е различен .

Може да бъде включена БОЛЕЗНЕНА ЧАСТ в тантра масажа, на която да наблегна . Споделете, ако има такава.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ 25, 30, 40 мин.- 35, 50, 60.лв, ВКЛЮЧИ ЛИ СЕ освобождаване

60-70лв , 1час -1.20ч. - 80лв.

САМО КЛАСИЧЕСКИ, ПО ИЗБОР, масаж гръб, масаж цяло тяло 20, 30, 40м.- 35, 50, 60лв

ПРОСТАТЕН масаж е съчетание на тантна с простатен , доплаща- 20 лв. Желателна е нужната хигиена.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ -20, 30, 40 мин . на определена част от тялото - 35, 50, 70лв .

КОМБИНИРАН МАСАЖ с МНОЖЕСТВО елементи на еротика, освобождаващ, екстри , уточнения само на място ПО ВРЕМЕ НА МАСАЖА , не по телефона.

1час-1, 20час. 100- 120лв.

ДАВАМ КОНСУЛТАЦИ при проблеми в интимността ви, бърза еакулация, - доплаща се 20 лв, само на живо в разговор. МАСАЖИТЕ ПО телефона не се определят, мога да преценя само на живо. С ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД на масажна маса.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ. ДА СЕ ЧУЕМ. Работя от 10.00 - 20.00, всеки ден включително по празници, събота, неделя.


Посещения: 1307