МАСАЖ тантра, еротичен, освобождаващ, релаксиращ, цялостен

Цена
70 лв
15 май
град София
Обява от
Частно Лице

www.razlichnite-masagi.com

МАСАЖИ – Професионален МАСАЖ ТАНТРА , класически масаж, спортен масаж , релаксиращ масаж , лечебен масаж, комбинации от масажи . КАКВО Е МАСАЖ ТАНТРА?

ТАНТРА МАСАЖЪТ е ЧУВСТВЕН МАСАЖ, интимна ритуална техника на действията , ЦЯЛОСТНО БЛАЖЕНСТВО НА ДУХА И ТЯЛОТО , КОЕТО ЗНАЧИ чувственост на сетивата . Помага на човека да преоткрие СЕБЕ СИ и своя сексуален капацитет , като се НАСЛАДИ НА УСЕЩАНИЯТА СИ създадени само при този масаж...

Не бъркате сексуалната възбуда със чувственост.
Усещанията от ДЛАНИТЕ и целите РЪЦЕ , както и от комбинираното докосване едновременно на няколко места при тантра масажа върху ЦЯЛАТА КОЖА и ГЕНИТАЛИТЕ нежно и БАВНО , са основен ЕЛЕМЕНТ за пълно сексуално преживяване, за да откриете своята сексуалност е необходимо да се СЪСРЕДОТОЧИ върху усещанията, а те са различни в отделните фази на масажа.
Древната Тантра открива, че има няколко вида енергия, от тях със уникален потенциал е и СЕКСУАЛНАТА кундилини енергия. Повечето хора смятат, че сексуалната енергия, е полезна само за секс, Но това само сваля СМИСЪЛА НА ЕДНА мощна СИЛА до един прост ИНСТИНКТ.
Когато сексуалната енергия е концентрирана само и единствено в гениталите ни - тя управлява нашия живот и емоции по елементарно ПЪРВИЧЕН начин.
Когато тази енергия бъде ПЛАВНО ЗАДЕЙСТВАНА и се покачи до главата и сърцето и се разпростани в цялото ни тяло , което е основно разбиране и в ДАОИЗМА , ние можем да я съхраним , тази енергия става пълноценна И СЕ ПРЕВРЪЩА в жизнена. Затова тантра масажа е бавен. Задейства енергията ни в тялото постепенно. А нашето тяло е ЕДНО ЦЯЛО.
Тантра масажа има за цел , точно това.
ВИЕ СТЕ ГОСПОД ЗА МЕН ЗА 1 ЧАС . ВКЛЮЧВА съчетание от подготвителен масаж , цялостен класически масаж НА ГЪРБА, масаж на КРАКАТА, масаж на БЕДРАТА, масаж на КРЪСТА, масаж на РАМЕНЕТЕ, масаж на стъпалата , масаж на седалищните полукълба. Начина на изпълнение е еротика , техника, знание и усет съобразена с вашата индивидуалност.При тантра масажа ИЗПОЛЗВАМ галене, стимулиране, месене, изтегляне, поглаждане, серии с двете ръце, осукване, надяване, завинтване, едновременна стимулация на различни места.

ТАНТРА МАСАЖ 2 ЕТАПА на масажа в положения по корем с повдигане на таза , плюс цялостен класически и освобождаващ. 1ч – 70 лв.

3 ЕТАПА е масажа , при който сте по корем, друго положение на тялото и по гръб, цялостен МАСАЖ , освобождаващ 1, 1 мин. - 80 лв. Времето варира, всеки е различен .

Може да бъде включена БОЛЕЗНЕНА ЧАСТ в тантра масажа, на която да наблегна . Споделете, ако има такава.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ 40 мин.- 60.лв, ВКЛЮЧИ ЛИ СЕ освобождаване

1час -1.20ч. 70 - 80лв.

САМО КЛАСИЧЕСКИ, ПО ИЗБОР, масаж гръб, масаж цяло тяло 20, 30, 40м.- 35, 50, 60лв

ПРОСТАТЕН масаж е съчетание на тантна с простатен , доплаща- 20 лв. Желателна е нужната хигиена.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ -20, 30. на определена част от тялото - 10-20

КОМБИНИРАН МАСАЖ с МНОЖЕСТВО елементи на еротика, освобождаващ, екстри , уточнения само на място ПО ВРЕМЕ НА МАСАЖА , не по телефона.

1час-1, 20час. 100- 120лв.

ДАВАМ КОНСУЛТАЦИ при проблеми в интимността ви, бърза еакулация, - доплаща се 20 лв, само на живо в разговор. МАСАЖИТЕ ПО телефона не се определят, мога да преценя само на живо. С ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД на масажна маса.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ. ДА СЕ ЧУЕМ. Работя от 10.00 - 20.00, всеки ден включително по празници, събота, неделя.


Посещения: 1765