Масажор за стъпала-Електроимпулсен и физиотерапия, град Пловдив | Масажи / Рехабилитация

Масажор за стъпала-Електроимпулсен и физиотерапия

Цена
90 лв
Обява от
Частно Лице

Масажор за стъпала-Електроимпулсен и физиотерапия


Всички органи на човешкото тяло имат своята проекция в определени точки на стъпалата. Прилагайки различни методи на масаж и стимулиране на конкретната точка, успешно можем да въздействаме на съответният орган. Това е една доказала се методика от древни времена както за превенция и общо стимулиране на организма, така и за лечение.


Уредът се препоръчва и като средство за намаляване на теглото и подобряване на метаболизма; при хора водещи заседнал начин на живот, или с професии изискващи прекарване на продължително време в едно и също положение на тялото . Допълнителен ефект от действието на апарата е и премахването на неприятни миризми от стъпалата.


Преносим тип, подходящ за хора, които пътуват, контрол на процедурите с дистанционно управление с удобен голям LCD дисплей - Възможност за избор между 6 автоматични програми, всяка с продължителност 12 минути - 4 активни масажни зони - 8 вградени постоянни магнита в джапанките за електроимпулсен масаж .


Уредът разполага с общо 15 нива на интензитет. Кратко описание на начина за прилагане на терапията : 1. Включете захранването, чрез натискане на бутон „0N/0FF”, LCD екранът ще индикира включването и върху него ще се появи стрелка, с която да изберете режима на терапията. 2. Бутон “Chinese/English” – чрез него изберете желания от Вас език 3. Избиране на работен режим – посредством функционалния бутон, изберете "s t r o k e” (ударна терапия) ”m a s s a g e” и др... Задаване на сила (интенитет) на терапията – чрез бутон „Strong” увеличавате силата и я намалявате чрез бутон “Weak” 5. Избор на времетраене на терапията – минимумът е 5, а максимумът 15 минути, изберете посредством бутон “Time” -и др...


Заболявания, при които може да се прилага терапията: Схващания в раменете, невропарализи, невралгии, цялостни болки, периартрит, зъбобол, високо или ниско кръвно налягане, обща отпадналост, понижена сексуална активност (полова немощ), различни хронични заболявания. Абсолютно забранено е да ползвате уреда в следните случаи: (1). Имате байпас на сърцето или каквито и да е метални импланти (2). Изкуствен кардиопневматичен пейсмейкър или електронни животоподдържащи или с цел терапия елементи (3). Използвате кардиометър или носите на себе си електронни терапевтични устройства Ако използвате уреда с горепосочените устройства е много вероятно сериозно да застрашите здравето си. Цена 90лв

Уредът работи на батерии и на ток.Интернет магазини

www.market99.net

www.bgmag.net

www.miramarket.net

www.shopbg.info

www.tehno.shopbg.info

www.miramarket.eu

www.gabimarket.com

Посещения: 63