Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Маг Ирина помага на разделени Дава бързи, категорични и 100% ви резултати

Договаряне
вчера в 21:55 ч.
град Търговище
Маг Ирина помага на разделени Дава бързи, категорични и 100% ви резултати
Вид услуга
Изготвяне на амулети, Лечение на здравословни проблеми, Отстраняване на бяла магия, Отстраняване на черна магия, Помощ – алкохолизъм , Виж още → Помощ – бизнес проблеми, Помощ – лични проблеми, Премахване на страхова невроза, Събиране на разделени двойки, Тест за съвместимост, Арабска магия за любов
Гледане на
Кафе, По име, По рожденна дата, Карти Таро
Обява от
Частно Лице

Професионалист, доказан маг и ясновидец ИРИНА ЧИСТО И ПОЧТЕНО ЯСНОВИДСТВО събира двойки и семейства, изчиства магии, открива и отстранява изневери, прави защити срещу външни намеси 100% доказани резултати след 5 броени дни за нея невъзможни неща РЕШЕТЕ ПРОБЛЕМЪТ СИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ БЕЗ ИЗМАМИ има възможност и цел да помага на хората защото в този свят трудно се намира истински човек който умее да се занимава с ясновидство!

Помагам на двойки и семейства да се съберат ако има 3 ти човек помеждуви се отстранява и ви се прави защитна стена която ще ви пази от негативни енергии и хора които ви мислят злото и искат да ви разделят.

ВУДУ МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ ЕДИН ОТ НАЙ СИЛНИЯТ И СПОЛУЧЛИВ РИТУАЛ ЗА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ ДЕЙСТВА СЛЕД 5 броени дни като се извърши ритуала.

Тази любовна магия се извършва за силна

възбуда и пламенна страст, така че любимият да не може да намери покой и да желае да бъде постоянно с Вас. Той/тя ще бъде изцяло зависим/а от Вас и няма да може да контролира емоциите и чувствата си. Дори да иска да Ви напусне или да се настройва против Вас от други хора, не ще може да Ви остави никога и сърцето му ще бие само и единствено за Вас. Плюс това изгражда се защитна стена против външни намеси и хора които искат да ви навредят няма да им се получе защото ще ви пази тази стена.

Изчиствам магии, и помагам в семейни отношение като придавам спокойствие разбирателство и уют в дома не се колебайте да ми позвъните или да ми пишете едно съобщение по вайбър нищо не ви коства да го направите за да намерите доброто! Помагам на всеки при всякакви нужди и трудности отговарям и излушвам по всяко време това ми е работата да се занимавам и помагам в чуждите проблеми уверете се като ме потърсите

Работя с клиенти от България и Чужбина, консултирам по телефона, давам бързи, категорични и 100%-ви Резултати!!! РАБОТЯ ОТ РАСТОЯНИЕ ПО СНИМКА ДАННИ И ВЕЩ НА КЛИЕНТА Работя качествено и точно най търсена и известна съм с ритуала ВУДУ МАГИЯ за разделени двойки и семейства!

ОБАДЕТЕ СЕ ЗА ДА НАПРАВИТЕ ЖИВОТА СИ ПО ДОБЪР, ПО СПОКОЕН И ЩАСТЛИВ. АКО СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ИСТИНСКА ПОМОЩ ТОВА Е НОМЕРЪТ 0876740185 ОЧАКВАМ ВИ С РАДОСТ И НЕТЪРПЕНИЕ ДА РАЗРЕШИМ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ УСПЕХ! :) Може и чрез вайбър да ме потърсите 0876740185 По всяко време.

Текстът на обявата е написан с авторски с права! Една (колежка) ми копира текста и си го постна в обявата, всичко написано е мое!!

За повече интереси 0876740185

РЕЗУЛТАТЪТ Е ГАРАНТИРАН НА 100%Здравейте Ангелина се казвам от Испания съм и съм на 32г. Имах страшни проблеми от 15г. Брак с моят съпруг Емилиано много се обичахме бяхме си верни нямахме тайни един от друг всичко беше прекрасно докато не се намеси в нашият спокоен живот чужда жена преластила го и решила Дани разбие семейното гнездо, мъжът ми поиска развод бях съкрошена не знаех към кого да се обърна потърсих помощ в интернет понеже в чужбина не знаех къде да отида, какво да сторя и понеже отрих много обяви за ясновидки позвъних на една няма да споневам коя е тя ми обеща гарантира ми че ще ми погне първо ми каза че трябва да се направи ритуал за събиране и до една седмица съпругът ми ще се върне ще ме обича така както никога и никой няма да ни разделя. За жялост това не се случи платих и първата процедура след това ми каза че имам магия иска още пари после че ако не и давам пари щяла съм да умра и такива си работи. Като ми каза тези думи и съм се похарчила с 500€ мен ме беше страх отново да се доверя на някого, но се случи ЧУДО моя братовчедка ми предложи да се доверя на г-жа Ирина без нея нямаше да се справя тя е истински човек и помага разбира хората и ПОМАГА ИСТИНСКИ

АКО СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ИСТИНСКА ПОМОЩ ТОВА Е ЧОВЕКА! Колкото и да съм и платила си СТРУВА.


Десислава от гр, Бургас

Маг Ирина тя е моят ангел спасител, знаете ли колко съм се молила на бог и той отговори на молитвите м. Бях разбита, не се хранех, не можех да спя, плачех и страдах. Семейството ми се разпадаше, а аз бях безсилна, а бях толкова щастлива - имах съпруг, деца, дом, но изведнъж нещо стана, съпругът ми малко по малко се отдалечаваше постоянно се карахме, стоеше пред мен и сякаш бе съвсем друг човек. Накрая се разделихме. Това се отрази и на децата, Оценките им в училището отслабнаха, станаха по-затворени по мълчаливи, а бяха толкова жизнени и изпълнени с енергия. Започнахме да посещаваме психолог, докато не открих Ирина - тя ми подаде рака, когато имах най-много нужда, Когато ми разказваше за моят живот аз просто останах без думи и повтарях - да, да точно така. Каза ми, че имам много силно проклятие, аз се разплаках а тя ми обеща че ще ми помогне и наистина стана чудо. Съпругът ми ме помоли за прошка, каза ми, че много ме обича и не може да живее без мен, простих му. Децата си върнаха волята за живот и отново станаха весели жизнени и оценките им се подобриха, отново станахме семейство, благодарение на Ирина.


Ако и вие като мен сте отчаяни, не намирате изход от лабиринта-тя е силата изпратена от бог...


Искра от гр. Враца


Когато срещнах моя съпруг, се влюбих още от пръв поглед. Разбрах, че това е любовта на живота ми започнахме да излизаме, малко след това се оженихме, Всичко беше толкова хубаво, чувствах се сякаш сънувам. Минаха две години, постигнахме успех в кариерата, имахме си дом, решихме да имаме дете. Започнахме да правим опити, но не се получаваше, ходех по лекари вземах много лекарства, но нищо не помагаше. Това ме съсипа. Нямах воля за живот, отблъсквах съпруга си, молех се на господ ден и нощ да ме дари с рожба и той чу молитвите ми. Когато потърсих сестра Ирина бях изненадана, че тя знаеше точно какво ми е и как се чувствам, и ми обеща да ми помогне. Аз реших да й се доверя и не сгреших. Тя бе като лъч светлина в тунела, в който се намирах. Благодарение на нея аз се радвам на две прекрасни момчета. Ирина ти си ангел, пратен от бога, за да помага на хората изпаднали в беда.


Андрей. гр, Пловдив.


Бях толкова отчаян, не ми вървеше в нищо нито с жените, нито в работата, жените идваха и си отиваха. Не ми вървеше и в работата. Търсех работа, а все ми отказваха, никъде не ме искаха на работа. Реших да потърся помощ, свързах се с сестра Ирина Знаеше за какво се обаждам. Каза ми също така, че късметът ми е заключен и започнахме да работим със нея и е удивително как всичко потръгна, намерих си работа, срещнах любовта на живота си и сега съм доволен от живота си, постигнах всичко, което исках от живота си благодарение на маг Ирина


Валерия от гр Добрич- благодарна съм на г-жа Ирина тя ми върна живота и радоста без нея нямаше да се справя идваше ми да се самоубия толкова съм се похарчила да дам пари да ми помогнат нейни колеги какво ли не съм правила и заеми от приятели и кредити за да си върна съпруга при децата бях способна на всичко докато не срещнах нея в труден момент тя ми подаде ръка незнаех на кой свят съм с нейната намеса аз видях отново живот работи достойно и честно на достъпна цена много съм доволна от нея бог да те поживи МАЙКО ИРИНА ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ОТ СЪРЦЕ!
© 2007-2020 Безплатно.net