Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!!

Договаряне
вчера в 14:42 ч.
град София, град Гео Милев
Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!!
Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!!
Вид услуга
Изготвяне на амулети, Лечение на здравословни проблеми, Отстраняване на бяла магия, Отстраняване на черна магия, Помощ – алкохолизъм , Виж още → Помощ – бизнес проблеми, Помощ – лични проблеми, Премахване на страхова невроза, Събиране на разделени двойки
Гледане на
По име, По рожденна дата
Обява от
Частно Лице

Всеки обещава, но аз съм тази, която наистина ви помагам и връщам радостта в живота ви! Много са човешките проблеми, но аз винаги съм казвала-както за всяка болка има лечение, така и за всеки проблем има решение! Както има добри лекари, които намират най-доброто лечение за физическите ви болки, така има и прекрасни ясновидци, които могат да ви помогнат за решаването на проблемите ви там, където има направени магии, енергийно вмешателство или блокажи.Много е важно да откриете точно този, който наистина да ви помогне, а не да ви дава неверни прогнози, да ви подвежда с лъжливи обещания. ПОВЕЧЕ ОТ 20 Г. СЪМ СРЕД ВАС И ТЕЗИ, КОИТО СА МЕ ТЪРСИЛИ ЗА ПОМОЩ ЗНАЯТ, ЧЕ ВИНАГИ СЪМ СЪПРИЧАСТНА КЪМ ПРОБЛЕМИТЕ ВИ И ПРАВЯ НАЙ- ДОБРИТЕ РИТУАЛИ, С КОИТО ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ КЪМ ДОБРО, ДА НАПРАВЯ ЖИВОТЪТ ВИ СПОКОЕН, ПЪЛНОЦЕНЕН, ХУБАВ И ЩАСТЛИВ.НЕ РАБОТЯ НА ИМПУЛСНИ ТЕЛЕФОНИ И НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ ВАШАТА БОЛКА.МОГА ДА ПОМОГНА НА ВСЕКИ, КОЙТО ИМА СЛЕДНИТЕ ПРОБЛЕМИ.

1.НАМИРАНЕ НА ПОДХОДЯЩ ПАРТНЬОР И СЪЗДАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВО, ВРЪЩАНЕ НА ЛЮБИМИЯ, СЪБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА В СЕМЕЙСТВОТО, ХАРМОНИЗИРАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА РОДИТЕЛИ-ДЕЦА.

2.ПОМОЩ ПРИ БЕЗПЛОДИЕ, ДЕПРЕСИЯ, АЛКОХОЛНА, НАРКОТИЧНА И ДР.ЗАВИСИМОСТ, ИЗЧИСТВАНЕ НА БЛОКАЖИ НА ЕНЕРГИЙНО НИВО ЗДРАВЕ.

3.ИЗЧИСТВАНЕ НА ВСЯКАКВИ МАГИИ И ЕНЕРГИЙНА ЗАЩИТА.

МИЛИ ХОРА-ТУК СЪМ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА!ЗНАЯ КАК, МОГА И ЩЕ ПОМОГНА И НА ВАС, АКО ВИЕ МИ СЕ ДОВЕРИТЕ

0885260763 И 0893962229

© 2007-2021 Безплатно.net