Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Маг Вили-За самотните, за ракзделените, за хората с проблеми!!!

Договаряне
днес в 11:27 ч.
град София, град Гео Милев
Маг Вили-За самотните, за ракзделените, за хората с проблеми!!!
Маг Вили-За самотните, за ракзделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за ракзделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за ракзделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за ракзделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за ракзделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за ракзделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за ракзделените, за хората с проблеми!!!
Вид услуга
Изготвяне на амулети, Лечение на здравословни проблеми, Отстраняване на бяла магия, Отстраняване на черна магия, Помощ – алкохолизъм , Виж още → Помощ – бизнес проблеми, Помощ – лични проблеми, Премахване на страхова невроза, Събиране на разделени двойки
Гледане на
По име, По рожденна дата
Обява от
Частно Лице

Повече от 25 години съм сред вас и тези, които са ме потърсили за помощ знаят, че винаги съм съпричастна към проблемните ви и правя най-добрите ритуали, с които да промените живота си към добро, да направя живота ви спокоен, пълноценен, хубав и щастлив! Не работя на импулсни телефони и не се възползвам от вашата болка. Мога да помогна на всички, който има някой от следните проблеми:

1. Намиране наподходящ партньор за дълготрайна връзка, създаване на семейство.

2.Връщане на любимия, събиране на разделени двойки.

3.Подобряване на отношенията в семейство, хармонизиране на отношенията родители-деца.

4.Помощ при безплодие, депресия, алкохолна, наркотични или друга зависимост.

5.Изчистване на блокажи на енергийно ниво здраве.

6.Изчистване на всякакви магии, в това число турски, цигански, командирски и веду магии.

7.Силна енегийна защита.

МИЛИ ХОРА-ТУК СЪМ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА! ВИЕ СТЕ ТЕЗИ, КОИТО РЕШАВАТЕ ДАЛИ ИСКАТЕ ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОМЯНА В ЖИВОТА СИ И МИ СЕ ДОВЕРИТЕ, ЗА ДА КАЖЕМ " СТОП" НА ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО ИМАТЕ И ДА ДАДЕМ ЕДНО НОВО НАЧАЛО ЗА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ! ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА ХУБАВ, СПОКОЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ! ПОМОГНАЛА СЪМ НА ХИЛЯДИ ХОРА КАКТО ОТ БЪЛГАРИЯ, ТАКА И НА ЖИВЕЕЩИТЕ В ЧУЖБИНА - ЩЕ ПОМОГНА И НА ВАС!

0885260763 И 0893962229

© 2007-2022 Безплатно.net