Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!!

Договаряне
днес в 09:05 ч.
град София, град Гео Милев
Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!!
Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!! Маг Вили-За самотните, за разделените, за хората с проблеми!!!
Вид услуга
Изготвяне на амулети, Лечение на здравословни проблеми, Отстраняване на бяла магия, Отстраняване на черна магия, Помощ – алкохолизъм , Виж още → Помощ – бизнес проблеми, Помощ – лични проблеми, Премахване на страхова невроза, Събиране на разделени двойки
Гледане на
По име, По рожденна дата
Обява от
Частно Лице

Много са човешките проблеми, но аз винаги съм казвала-както за всяка болка има лечение, така и за всеки проблем има решение! Както има добри лекари, които намират най-доброто лечение за физическите ви болки, така има и прекрасни ясновидци, които могат да ви помогнат за решаванито на проблемите ви там, където има направени магии, енергийно вмешателство или блокажи.Много е важно да откриете точно този, който наистина да ви помогне, а не да ви дава неверни прогнози, да ви подвежда с лъжливи обещания. ПОВЕЧЕ ОТ 20 Г. СЪМ СРЕД ВАС И ТЕЗИ, КОИТО СА МЕ ТЪРСИЛИ ЗА ПОМОЩ ЗНАЯТ, ЧЕ ВИНАГИ СЪМ СЪПРИЧАСТНА КЪМ ПРОБЛЕМИТЕ ВИ И ПРАВЯ НАЙ- ДОБРИТЕ РИТУАЛИ, С КОИТО ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ КЪМ ДОБРО, ДА НАПРАВЯ ЖИВОТЪТ ВИ СПОКОЕН, ПЪЛНОЦЕНЕН, ХУБАВ И ЩАСТЛИВ.НЕ РАБОТЯ НА ИМПУЛСНИ ТЕЛЕФОНИ И НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ ВАШАТА БОЛКА.МОГА ДА ПОМОГНА НА ВСЕКИ, КОЙТО ИМА СЛЕДНИТЕ ПРОБЛЕМИ.

1.НАМИРАНЕ НА ПОДХОДЯЩ ПАРТНЬОР И СЪЗДАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВО, ВРЪЩАНЕ НА ЛЮБИМИЯ, СЪБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА В СЕМЕЙСТВОТО, ХАРМОНИЗИРАНЕ НА ОТНОШЕНИЯТА РОДИТЕЛИ-ДЕЦА.

2.ПОМОЩ ПРИ БЕЗПЛОДИЕ, ДЕПРЕСИЯ, АЛКОХОЛНА, НАРКОТИЧНА И ДР.ЗАВИСИМОСТ, ИЗЧИСТВАНЕ НА БЛОКАЖИ НА ЕНЕРГИЙНО НИВО ЗДРАВЕ.

3.ИЗЧИСТВАНЕ НА ВСЯКАКВИ МАГИИ И ЕНЕРГИЙНА ЗАЩИТА.

МИЛИ ХОРА-ТУК СЪМ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА!ЗНАЯ КАК, МОГА И ЩЕ ПОМОГНА И НА ВАС, АКО ВИЕ МИ СЕ ДОВЕРИТЕ

0885260763 И 0893962229

© 2007-2021 Безплатно.net