Магазин 107 кв. м на комуникативно място в широкия център на гр. Сандански

Цена
€310
Етаж
0
Квадратура
107 м2
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем магазин на много комуникативно място в широкия център на Сандански. Застроена площ - 107, 22 кв. м, разпределена на просторна зала за клиенти и санитарен възел. Височината на тавана е 3.00 м, а лицето на магазина - около 8.00 м. Фасадата е 90% остъклена и осигурява обилна светлина в магазина. Над обекта има място за поставяне на рекламни табели с вградено осветление.

Състояние на обекта: стени - на фина мазилка и латекс; под - теракота; дограма - от PVC; окачени тавани с вградено осветление; оборудван санитарен възел - тоалетна чиния моноблок, умивалник със смесител, огледало.

Магазинът е подходящ за търговия с нехранителни стоки, битова техника, селскостопански препарати, авточасти и други, както и за офис или кантора.


СГРАДА.

Сградата е построена през 2010 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Разполага с партерен магазинен етаж и четири жилищни етажа. Поддържа се в добро общо състояние.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ.

Обектът се намира на улица с целодневно интензивно движение на автомобили и пешеходци, в непосредствена близост до кръстовище, което осигурява пълна видимост към магазина от 3 страни.


ПРЕДИМСТВА.

- просторно търговско помещение;

- добро общо състояние на имота;

- удобен достъп по асфалтов път;

- много добра видимост към обекта;

- разумна офертна цена.


Наемната цена към настоящия момент не включва ДДС. Когато такъв се дължи, се подписва анекс към договора за наем.


УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор наемателите заплащат наемната вноска за текущия месец и една месечна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.


Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% /без ДДС/ от месечната наемна цена.


Наем: 310 евро.


Посещения: 74