Магазин под наем

1649 лева
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Предлагампод наем, в качеството си на собственик, готово помещение за фирмен магазин в центъра на гр.Казанлък с фактура.

Средната покупателната способност на населението в Казанлък расте. Освен многото работещи фирми, завод АРСЕНАЛ осигурява достатъчно работни места и безработицата в града е сведена до минимум. Казанлък се намира в центъра на страната. Той е целогодишна туристическа дестинация.

Магазинът, който предлагам, е на 2 нива по 160 кв. м. - общо 320кв. м. чиста използваема площ. Прикачени ще намерите снимки на обекта.

Сградата е ново строителство. Намира се в центъра на гр.Казанлък, на търговската улица “Георги Бенковски“ №10 (в началото на пешеходна зона, срещу паркинг), откъдето минава интензивен поток на пешеходци . Бивш фирмен магазин за мебели, разработен и популяризиран за търговия.

Има голяма витрина – с места за външна осветена реклама. На всяко ниво има декоративни стени от гипскартон, за увеличаване на изложбената площ и улесняване подредбата на стоки. Има преден и заден вход, WC на всеки етаж, електромер, водомер, окабеляване за СОТ и Интернет, както и вградена противопожарна инсталация, отговаряща на всички изисквания. Отделено е пространство за офис с климатик.

Останалите два етажа на сградата са само офиси, които са със страничен вход.Магазинът е реновиран и почистен, готов за директна експлоатация.

За повече информация и огледи, може да ме намерите на тел. 0888 008 950.

Посещения: 8