Летищен трансфер – впечатляващ комплимент за Вашите гост

Договаряне
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Повече от летищен трансфер – впечатляващ комплимент за Вашите гости

Ако човекът е наистина специален, няма такова нещо като каприз!

Ако очаквате специален гост, ще искате всичко да мине безупречно. Важно е Вашият настоящ или бъдещ бизнес партньор да е в добро настроение, предразположен към добра сделка.

В същото време трябва да се погрижите за Вашето представяне. Преди кацането на госта ви на летището в София, трябва да подготвите офертите си, презентациите си, концепциите си. Нямате време и ресурс да организирате специален и достоен за госта ви транспорт от летището.

Ще го организираме ние. Свържете се с Global Transfer за наемане на кола с шофьор и ще получите сигурен и комфортен транспорт от летището за Вашия специален гост.

Мислите, че сме фирма за летищен трансфер и организираме бизнес пътувания? Всъщност това не е пълното описание на нашата дейност.

Да, организираме и стандартен летищен трансфер – от летището до хотела и обратно.

Но правим и нещо повече...

Съдействаме Ви да впечатлите бизнес госта си и да се доближите до топлите взаимоотношения още с посрещането на летището.

Планираме цялостното изживяване на гостите Ви.

Как?

Освобождаваме Ви от ангажимента по посрещането и превоза на госта Ви от летището – за да се концентрирате върху същественото в предстоящата бизнес среща

Осигуряваме луксозен автомобил, с който гостът Ви да се почувства специален още в началото

Даваме Ви пълна свобода да определите маршрута. Можем да откараме госта Ви до хотел, ресторант, офис, бизнес сграда... Автомобилът ще мине по предварително съгласуван с Вас маршрут.

www.global-transfer.eu

Организираме комфортния престой на госта Ви

Последното ни отличава най-ярко от стандартната транспортна фирма. Вашият гост ще получи повече от посрещане на летище и превоз с автомобил с личен шофьор.

Правим специални изненади за Вашите важни бизнес гости. Създаваме точния ентусиазъм за едно успешно бизнес пътуване.

Ето някои от нещата, с които може да изненадате Вашите гости, за да се чувстват те наистина специални:

Цялостен мениджмънт на събитие – за да се представите блестящо и запомнящо се

Посрещане на летище, резервация и настаняване в подходящ хотел за госта Ви

Резервация в подходящ ресторант – където в точната атмосфера да обсъдите важните детайли

Трансфер до хотел или офис – според Вашите планове и предпочитания

Взимане на госта в конкретен час и от конкретна място и осъществяване на трансфер до летище

Автомобилите, с които реализираме трансфер от летището са луксозни, а шофьорите – професионалисти.

Но това далеч не е всичко. Нашите оферти са специални – точно колкото са специални и гостите Ви. Можете да изненадате и очаровате госта си с нещо по-нестандартно, пищно, даже ексцентрично - например полет с хеликоптер, или специална програма в негова чест за първата му вечер. Колкото по-ексцентрични са гостите Ви, толкова по-ексцентрични, даже шантави изненади може да им организираме. Само споделете идеите си предварително и ще организираме всичко! Любопитни сме! А Вие?

Освен това...

Изненадите са само приятни. Изненадвате госта си с перфектно посрещане и VIP отношение. Всичко се договаря предварително и няма изненади с маршрутите и сметките! Наш шофьор взима госта Ви от летището, а трансферът се осъществява заложена от Вас програма. Предварително ще знаете и маршрутът, по който ще бъде извършен трансферът .

Възползвайте се от нашите услуги сега, посрещнете гостите си с ентусиазъм и респект и ги изпратете с увереност за светло бъдеще.

Нека гостите Ви получат звездно изживяване по време на престоя си. Нека получат впечатляващ комплимент!

Посещения: 40