Къща за гости Стара къща- Ветрен

30 лева
Настаняване
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Стара Къща-Ветрен Ви предоставя базата си за селски туризъм, намираща се в село Ветрен, общ.Силистра (на 20км от града и на 5км от село Сребърна, известно с прочутият си резерват за пеликани). Селото е разположено край брега на р. Дунав в североизточната част на Дунавската равнина в Добруджа, където има рибарско селище, прекрасен плаж, екопътеки и скаутски лагер.
Къща за гости Стара къща- Ветрен разполага с леглова база от 9 места.
Бар-Ресторант-Механа, даваща възможност да прекарате своята вечер уютно и приятно, наслаждавайки се на едно изключително разнообразно меню. Маси на открито, предоставящи избор, в зависимост от сезона.
Хотелската ни част се състои от самостоятелно обособени стаи, тип апартамент. Всяка от тях е напълно обзаведена и разполага със собствен санитарен възел. Комбинирани така, че да дават възможност за отдих на различни по своето същество групи - двойки, семейства с деца, или просто колеги. Топлината на естественото дърво, от което са изработени мебелите и облицовките във всяка една от стаите, през студените зимни дни и вечери, се поддържа от локално парно, а през горещите дни на лятото от климатици.
Тук можете да намерите уют, тишина и прекрасна природа, съчетано с близостта на р. Дунав и духът на Възрожденската традиция; изключително добри и с възможности за подход с автомобил места за риболов. Климатът в тази част на Добруджа е невероятен и способства за лечението на белодробни заболявания.

Цени: За стая на вечер – 30, 00 лв.; За целия обект- 3 стаи+механа- 160, 00 лв.

За резервация:
0886 / 580001

Екстри:
паркинг, барбекю, кафене, камина, телевизор, кухня, кабелна тв, отопление, хладилник, телефон, интернет, климатик, баня/тоалетна, микровълнова, тераса, изглед, радио, DVD, гараж, кафе машина, лятна градина, механа.

Посещения: 159