Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Курс ”Строителен техник”, специалност ”Водно строителство”

550 лева
06.03.24
град София
Курс ”Строителен техник”, специалност ”Водно строителство”
Курс ”Строителен техник”, специалност ”Водно строителство” Курс ”Строителен техник”, специалност ”Водно строителство” Курс ”Строителен техник”, специалност ”Водно строителство”
Обява от
Частно Лице

Трета степен на професионална квалификация по професия Строителен техник, специалност Водно строителство. Входящо ниво - средно образование.

Започване веднага без изчакване на група!

Обучението в присъствена форма се провежда в учебната база на центъра. Обучението в задочна и онлайн форма е достъпно в цялата страна. Продължителност на обучението: според нуждите на курсистите и при спазване разпоредбите на закона за професионално образование и обучение и правилника за прилагането му.

За работещите по тази професия без документ за квалификация – но с трудов стаж, Центърът организира ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Продължителност на обучението: според нуждите на курсистите и при спазване разпоредбите на закона за професионално образование и обучение и правилника за прилагането му.

При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с полагане на държавни изпити по теория и практика на професията. Завършеното обучение се удостоверява с държавно СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА, заедно с безплатно EUROPASS приложение на български, английски и немски език.

С придобитото свидетелство можете да кандидатствате за вписване в централния професионален регистър на строителя.

Придобилите трета степен на професионална квалификация по професия „Строителен техник”, специалност „Водно строителство“ могат да заемат длъжностите:

- Техник, водно строителство;

- Техник, водоснабдяване и канализация;

- Техник, гражданско строителство (хидравлик);

- Техник, инвеститорски контрол;

- Диагностик ВиК мрежи;

- Техник водоснабдяване;

- Технически ръководител, водоснабдяване и канализация

Отличната професионална подготовка на завършилите строителни техници със специалност „Водно строителство” им дава възможност да постъпват на работа в общинските администрации, в строителни фирми и проектантски бюра, в предприятията „Водоснабдяване и канализация”, на работа в пречиствателни станции, хидромелиоративни системи и хидротехнически съоръжения, като технически ръководители, на длъжности, които съответстват на професията.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение.

Информация за начало на курсовете, записване и други подробности потърсете на тел.: 0884270104, 0878783993, както и на e-mail адрес: k***@gmail.com или посетете сайта ни https://koventina-bg.com/


© 2007-2024 Безплатно.net