Курс по SOLIDWORKS Напреднали, Начинаещи - град Стара Загора | Компютърни

Курс по SOLIDWORKS

Цена
Договаряне
09.04.19
град Стара Загора
Обява от
Частно Лице

Защо избирате SOLIDWORKS ? Защото Вие искате да сте най - добри в 3D Design ? Поставя фокуса си върху иновациите, ускорява процеса на проектиране, отговаря на новите идеи за вашия бизнес, намалява общите разходи и има по - висока ефективност в процеса на проектиране. Създавате чертежи по - бързо и с точност до 100%. Свързвате се и споделяте с активно развиващата се потребителска общност.

Ако Вие се интересувате и искате да се развиете в неограничения свят на възможности, ние от ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА ще Ви помогнем това да се случи.

Обучението е събрано в 60 учебни часа, като се работи в много малки групи /до 5 – 8 човека/, във време, съобразено с вашите изисквания.След успешно завършване на курса се полага изпитен тест, в резултат на който се издава лицензиран сертификат.

Заповядайте! Очакваме Ви на адрес:гр. Стара Загора, ул. Иван Мирчев 8, ет. 3, ателие 5 / новата офис сграда на спирката на Верея, входа е от страната на малката уличка/ тел. 042/ 23 05 86 ; Мобилен: 0893 55 65 50 Skype:m***@outlook.com E – mail:m***@abv.bg

Посещения: 96