Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Курс по професия „Електротехник”

400 лева
25.02.24
град Стара Загора
Курс по професия „Електротехник”
Курс по професия „Електротехник” Курс по професия „Електротехник” Курс по професия „Електротехник” Курс по професия „Електротехник”
Обява от
Частно Лице

Професионална квалификация по професия ЕЛЕКТРОТЕХНИК, специалност ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ.

Започване веднага без изчакване на група!

Обучението в присъствена форма се провежда в учебната база на центъра. Обучението в задочна и онлайн форма е достъпно в цялата страна.

За работещите по тази професия без документ за квалификация – но с трудов стаж, Центърът организира ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. Продължителност на обучението: според нуждите на курсистите и при спазване разпоредбите на закона за професионално образование и обучение и правилника за прилагането му.

Електротехникът може да извършва дейности по изработка, монтаж, демонтаж, диагностика, ремонт и изпитване на различно електротехническо оборудване. Електротехникът има възможност да работи в държавни предприятия, общински и частни фирми с дейност в областта на електротехниката и енергетиката. Той трябва да може да: извършва измерване на електрически и неелектрически величини, проследява електрически вериги и лесно се ориентира в електрически схеми, взема решения относно работоспособността на електрическите съоръжения и оборудването, извършва шлосерски и електромонтажни дейности, прилага стриктно методиките за изработване, монтаж, техническо поддържане, демонтаж и ремонт на електрически машини, апарати и съоръжения, спазва нормативните изисквания за експлоатация и техника на безопасност, поставя и разпределя задачи и контролира изпълнението им, работи с клиенти, ръководи екип.

Лицето, придобило трета степен на професионална квалификация по професията ”Електротехник” ще получи:

- квалификационна група по техника на безопасност, която се присъжда според Правилника за безопасност и здраве при работа по електрообзавеждането с напрежение до 1000 V (ДВ, бр. 21 от 2005 г.) и Правилника за безопасност и здраве при работа в електрически уредби на електрически и топлофикационни централи и по електрически мрежи (ДВ, бр. 34 от 2004 г.);

- Държавно свидетелство за професионална квалификация по образец № 3-54 на МОН - удостоверява придобита степен на професионална квалификация след обучение по дадена професия от Списъка на професиите за професионално образование и обучение

- Безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.

След завършване на курса можете да работите като: Техник електрически системи; Техник електрически централи и мрежи; Техник електрически системи; Техник кабелни линии и осветление в метрополитен; Чертожник електричество; Електротехник; Техник по поддръжка на електрически инсталации; Техник по инсталиране на алармени системи.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение.

Информация за начало на курсовете, записване и други подробности потърсете на тел.: 0884270104, 0878783993, както и на e-mail адрес: k***@gmail.com или посетете сайта ни https://koventina-bg.com/


© 2007-2024 Безплатно.net