Курс По Графичен Дизайн И Реклама–Една Истинска Емоция В Алфабет

1 лева
Курс По Графичен Дизайн И Реклама–Една Истинска Емоция В Алфабет
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

АЛФАБЕТ ЦЕНТЪР Ви предлага курс по ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН. Курсът включва три основни програми: ADOBE PHOTOSHOP, ADOBE ILLUSTRATOR и ADOBE IN DESIGN. ADOBE PHOTOSHOP : Забравете лошите снимки! Отстраняването на дефекти, драскотини и създаването на напълно нови композиции е забавление. Вашите снимки може да се превърнат в акварелни рисунки или в портрети с маслени бои! Обучението включва създаване и редактиране на графични изображения чрез използване на различни палитри и команди.
ADOBE ILLUSTRATOR: Професионален софтуер за създаване на векторни графики, които биха послужили и на най-големите професионалисти. Овладяването на тази програма ще ви помогне да създавате оптимизирани графични файлове, които коректно ще се възпроизведат за печат или успешно ще интегрирате при работата във всички разнообразни области на дизайна.

ADOBE INDESIGN:Пприложение за софтуер за предпечатна обработка, произведена от Adobe Systems. Тя може да се използва за създаване на произведения като плакати, листовки, брошури, списания, вестници и книги. InDesign също могат да публикуват съдържание, подходящо за таблетни устройства във връзка с Adobe Digital Publishing Suite . Графични дизайнери и производствени художници са основните потребители, създаване и полагане на периодични издания, плакати и печатни медии.

Курсовете са дневни, вечерни или съботно-неделни; предлагаме и индивидуално обучение в удобно за вас време.

Издаваме сертификат за завършен курс.

Заповядайте! Ще останете доволни от начина на преподаване, качеството на обучение и ниските ни цени !

Гр. Пловдив, ул. “Цанко Дюстабанов” № 15

Телефон за връзка 62-77-62; GSM:0895622474

e-mail: alfabetcenter@abv.bg Skype: alfabetcentre http://alfabet.bg/

Посещения: 33