Курс Компютърна грамотност от 1 до 3 ниво Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint, Microsoft Word, Напреднали, Начинаещи - град Стара Загора | Компютърни

Курс Компютърна грамотност от 1 до 3 ниво

Цена
Договаряне
09.04.19
град Стара Загора
Обява от
Частно Лице

Искате да усъвършенствате работата си на компютър?

ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА ще направи това за Вас лесно и приятно! Предлагаме Ви съвременен и ефективен стил на обучение като постигането на Вашите цели е приоритет за нас! Ще изградите необходимите качества да се справяте безпроблемно с персоналния, служебния или който и да е компютър.

След края на обучението, Вие ще придобиете знания и умения за работа с WORD, EXCEL, POWER POINT, ACCESS – една добра основа, която ще Ви отвори много възможности.

Продължителността на обучението е 60 учебни часа и се провежда в удобно за Вас време, в малки групи / 5 – 8 човека/. Предлагат се сутрешни, дневни, вечерни и съботно – неделни часове.

Предоставя ви се възможност и за индивидуално обучение, съобразено с Вашите изисквания.

След успешно завършване на курса се полага изпитен тест, в резултат на който се издава лицензиран сертификат.

Заповядайте! Очакваме Ви на адрес:гр. Стара Загора, ул. Иван Мирчев 8, ет. 3, ателие 5 / новата офис сграда на спирката на Верея, входа е от страната на малката уличка/ тел. 042/ 23 05 86 ; Мобилен: 0893 55 65 50 Skype:m***@outlook.com E – mail:m***@abv.bg

Посещения: 37