Курс Интернет маркетинг, WEB дизайн и SEO

159 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Подходящ за собственици за малък и среден бизнес, за специалисти отдел маркетинг и продажби. За тези, които мечтаят за своя дизайн агенция или работа в бързо развиващият се интернет бизнес. Курсът е предназначен и за хора, които искат бързо да направят WEB сайт без да имат познания в Интернет технологиите, HTML5 и CSS3. Овладяват се понятия в интернет, основите на дигиталния маркетинг, регистрация на домейн, организиране на хостинг и допълнителни услуги. Разглежда се технологията за създаване на статични и динамични WEB сайтове. Задълбочено се разглеждат прийомите на дигиталния маркетинг и успешно интернет присъствие.

След курсът ще можете изцяло да изградите, поддържате и ефективно SEO да оптимизирате собствен WEB сайт. Курсът е много подходящ и за ученици, у които ще създаде предпоставка за професионално развитие в бъдеще.

Продължителност: 6 модула разпределени в интензивни вечерни (6 дни след 18:00) или дневни занятия (3 дни събота/неделя или работни дни), в зависимост от вашата заетост. Моля, укажете предпочитано време за провеждане на курса при записване.

Два бонуса: безплатни консултации и безплатен хостинг!!!

Бонус: Безплатни консултации за нашите курсисти, вижте тук. Понякога ни трябва навременна помощ или съвет. На всички наши курсисти осигуряваме като бонус безплатни консултации.

Сертификат: на успешно завършилите курса и справили се с всички упражнения се издава валиден в ЕС сертификат. Възможно е издаване на сертификат и на английски език.

Методика на преподаване: интензивно обучение в мултимедийна зала с много практически примери и задачи от реални проекти. Благодарение на нашите спонсори, веднага може да стартирате Ваш истински проект и до края на курса да имате собствен интернет сайт!

Посещения: 68