Курс за изграждане на естествени вежди 3D

Договаряне
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Курс за изграждане на естествени вежди 3D
Първият по рода си курс в БГ, създаден от “Евростандарт Център 28” по модел на Великобританската школа Gateway, въвеждащ иновативната технология – система за вграждане на вежди, за създаването на естествени, плътни и оформени вежди без перманентен грим.

Вграждането на косъмчета във веждите дава възможност да се изградят изцяло нови форми или да се възстанови предишната, ако клиентката е загубила свойте вежди по медицински или други причини, а може и да се нанесе и само лека корекция, която да изравни или усъвършенства вече съществуваща форма.

Курсът е подходящ за начинаещи или специалисти в сферата на красотата, за практикуване в салони за красота или в домашни условия след проведеното обучение.
“Евростандарт Център 28” е лицензиран от МОН център за професионолно обучение и Ви дава Възможност за полагане на държавен изпит и издаване на държавен сертификат за легитимно практикуване на козметичната процедура в козметични салони, студия и СПА центрове. Повече за програмата и центъра вижте на сайта ни: www.kurszakozmetik28.com. За записвания звънете на посочените телефони 02/9283891 ; 0879282768 и 0877282877

Посещения: 141