Курсове по Турски език - Качество и Ниска Цена

215 лева
Курсове по Турски език - Качество и Ниска Цена, град Пловдив | Езикови Курсове
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Европейски Център за ЧУЖДИ ЕЗИЦИ и КОМПЮТРИ - КЕЙМБРИДЖ - ПЛОВДИВ Ви предлага най - доброто обучение по ТУРСКИ език - 85 учебни часа, изучава се по оригиналната турска система Yeni HITIT. Малки групи 4 – 6 човека. Обръща се индивидуално внимание на всеки един курсист. Възпроизвеждане на реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се общува свободно. Преподавателите са филолози с богат опит и стаж в преподаването на чужди езици. Ще учите по най - актуалните системи на обучение, ще получите отлично преподаване, безплатен учебен комплект ЗА КУРСА.
Интензивни и полуинтензивни курсове в удобно за курсистите време. Ако търсите курс по Турски език в гр. Пловдив, КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР е правилния избор за вас. Ние в КЕЙМБРИДЖ ЦЕНТЪР, държим на качественото постигане на високи резултати и достъпните цени!
Легитимно удостоверение съгласно изискванията на ЕВРОПЕЙСКАТА ЕЗИКОВА РАМКА. Лицензирани сме към МОН и Националната Агенция за квалификация и преквалификация към МС. За справки и записвания : гр. Пловдив бул. «Цар Борис ІІІ Обединител» 134 / Заставате на спирката от страна на Пловдивския университет, тръгвате в посока Тримонциум, масивната сграда на ъгъла, след кафе Студиозус, в първият вход, на втория етаж/ тел. 032 63 - 20 - 93

Посещения: 89