Крушунски водопади и Деветашка Пещера

32 лева
Дестинация
Транспорт
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Дата: 15.07.2017

Престой: Еднодневна

Цена: 32 лв.


1 ден: 15.07.2017 София - Крушунски Водопади - Деветашка Пещера
Отпътуване от София за Крушунските водопади в 07:00 ч. Водопадите са една от най-атрактивните забележителности в страната. Намират се в непосредствена близост до гр. Ловеч. На мястото е изградена екопътека, която включва над 15 мостчета, от които може да се насладите на уникални гледки. Мостовете се разделят на няколко пъти като изграждат маршрут, който обикаля цялата местност. Екопътеката е обградена и от двете си страни от красива зелена растителност и бигорови скали. На най-високата и крайна точка на екопътеката се намира пещерата Водопада, откъдето извира водата, която се спуска от височина над 15 метра. Влизането в пещерата не е позволено, тъй като тя не е благоустроена и влизането в нея изисква специална екипировка. Цялата тази изящна природа може да се види и в местността „Маарата”. На мястото над едноименната пещера има голяма поляна, който предоставя една прекрасна възможност за една приятна почивка сред природата. През деня в района се организират и различни дейности като стрелба с лък, езда и други. Посещение на Деветашката пещера, която също представлява един много красив природен феномен, който си заслужава да бъде посетен. Пещерата е обявена за природна забележителност от 1996 година. От входа на пещерата се разделят два клона. Левият е с дължина повече от 2 километра и през него протича малка река, която минава през централната зала и се влива в река Осъм. Десният клон на пещерата е по-сух, топъл и по-кратък. Отпътуване в София. Пристигане в София привечер.

Цената включва:

  • транспорт с комфортен туристически автобус;
  • посещение на Крушунски Водопади и Деветашка Пещера;
  • екскурзоводско обслужване;
  • туристическа застраховка на ЗАД „Армеец“.

Цената не включва:

  • разходи от личен характер;
  • приблизителни входни такси за посещаваните обекти:

- Крушунски водопади – 3 лв. ; пенсионери и ученици - 1лв.
- Деветашка пещера – 3 лв. ; пенсионери и ученици - 2лв.

Отстъпки:

  • Дете до 12 години - минус 4 лв.

Забележки:

  • Работно време на Крушунски водопади от април до септември 08:00-18:00 ч.


ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160153070000031/05.11.2015 на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец.

Посещения: 196