Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Традиционна / Народна Медицина, град Пазарджик.
Консултативен кабинет по фитотерапия, диагностика с Биоскенер

Консултативен кабинет по фитотерапия, диагностика с Биоскенер

Цена
100 лв
Обява от
Частно Лице

Диагностика с апарати МЕТАТРОН и Биоскенер и консултация

Консултативен кабинет по фитотерапия, диагностика с апарати МЕТАТРОН и БИОСКЕНЕР

Консултациите и диагностиката с апаратура МЕТАТРОН и БИОСКЕНЕР се извършват след предварително записване на тел: +359 89 260 0819 инж. Елионора Недялкова - и се заплаща - за един човек с цена 100.00 лв (с продължителност 60 минути).

Ако желаете да направите своя преглед с компютърна диагностика с апарати МЕТАТРОН и БИОСКЕНЕР и консултация, може да се свържете с нас в нашия консултативен кабинет в определеното за записване часово време (от 18.00 часа до 20.00 часа всеки работен ден) на телефон: +359 892 600819 инж. Елионора Недялкова или на e - mail: c***@abv.bg

Може да направите запитване за свободни часове и чрез формата за контакт.

On - line консултиране и консултации по телефон

Ако имате нужда от консултация с фитотерапевт, но нямате възможност за лично посещение или желаете да запазите анонимността си.

Чрез онлайн консултирането и консултации по телефон, ние пестим Вашето време.

Всеки Ваш проблем може да получи своя отговор.

Всеки Ваш проблем има своето решение.

Онлайн консултирането и консултации по телефон дава основните насоки на това решение.

Онлайн консултирането и консултации по телефон изисква и висока степен на ангажираност, тя е дълготрайна терапия - в зависимост от консултанта този вид консултация прилага и изисква строги етични и морални правила и на последно място, но не по важност стриктна конфиденциалност (гаранция за неприкосновеност на информацията) върху провежданите разговори.

Искате да направите своята консултация с консултант - фитотерапевт инж. Елионора Недялкова - във века на технологиите това не е проблем.

Можете да запишете час за онлайн консултация или да се свържете на посочените телефони с консултант - фитотерапевт инж. Елионора Недялкова в определеното за записване часово време (от 18.00 часа до 20.00 часа всеки работен ден) по телефона, Messenger (FB) или Viber, на тел.: +359 892 600819 или +359 899 158118 три дни предварително.


Посещения: 210