Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Почивка на Море, област Бургас, село Лозенец.

Комплекс Лозенец

Цена
10 лв
Курортна област
Настаняване
Брой Нощувки
1
Обява от
Фирма

На 65 километра южно от Бургас, между курортите Приморско и Царево се намира Ваканционно селище Лозенец. Архитектурата на селището е в скандинавски стил. Двуетажните и триетажни вили са разположени в тих залив непосредствено до плажа. Широката плажна ивица, уникалните пясъчни дюни, водните колела и джетове, възможностите за подводен риболов, сърф-училището правят мястото привлекателно за туризъм. За безопасността на туристите на плажа се грижи спасителна служба с добре обучени спасители и лекар.

Комплекс Лозенец е изграден от няколко корпуса с категоризация с две и три звезди и стаи двойки, тройки, петици и мезонети с тераса и собствен санитарен възел. Комплексът предлага стаи с две, три, пет легла и мезонети със собствен санитарен възел. Капацитетът на Ваканционното селище е 600 основни легла. Корпусите са разположени в един двор снабдени с платен паркинг, сейф за ценности; тенис на маса; комбинирано игрище с осветление за мини - футбол, волейбол и баскетбол с размери по нормативи, игрището е оградено с мрежа; детски площадки и компютърна зала.

На територията на Ваканционното селище работят ресторант; бистро; пицария; кафене и дискотека.

Удобства / Комфорт

Стаите са оборудвани с две, три и пет легла, гардероб, тоалетка и баня с душ и тоалетна. Тридесет от стаите са реновирани и със своите екстри: големи тераси, климатични инсталации, мини бар, телевизор и сателит създават условия за приятен семеен отдих. Стаите са със постоянно водоснабдяване с топла и студена вода.

Ресторант / Механа:

На територията на Ваканционното селище работят ресторант; бистро; пицария; дискотека и магазин за пакетирани стоки. В тях се предлага голямо разнообразие от храни и напитки както за възрастни така и за деца. Изхранването на групите се извършва в ресторанта на блок маса /закуска, обяд, вечеря/, като Ви предлага според Вашето настроение, Вашия специален повод и индивидуален вкус един богат спектър от ястия и деликатеси. Оставете се да бъдете впечатлени и изживейте неповторимо кулинарно удоволствие!

Спорт и фитнес:

За любителите и професионалистите на територията на селището има зала за тенис на маса; зала за провеждане на курсове и мероприятия; детски площадки; комбинирано игрище с осветление за мини - футбол, волейбол и баскетбол с размери по нормативи, игрището е оградено с мрежа и застлано с изкуствена трева.

Развлечения

В комплекса има център за туристически услуги и екскурзии. За групите се грижат професионални аниматори, които предлагат културни програми като: “Вечер на запознанствата”, “Запознаване с културните традиции в България”, “Вечер на смеха”; конкурси – “Мис и Мистър Лозенец” и много други кръжоци, спортни игри и съревнования, които се провеждат на плажа и на откритата сцена във ваканционното селище. Всеки от почиващите който пожелае може да ползва залата за компютърни игри и интернет.

Разстояние от хотела до:

-плажа - 0 м.

-автогара - 500 м.

-летище Бургас - 70 км.


Посещения: 480