Как да смъкнем високото кръвно без лекарства? Един отговор, който никой не ти казва

49 лева
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Най-добре лекува природата.
Земното магнитно поле (ЗМП) съпътства Майката Земя от нейното създаване и очевидно в условията на това геомагнитно поле се е зародил живота на нашата планета. Учените са установили, че то е четвъртия фактор за живот на Земята.

Защо да се доверим напълно на магнитната бижутерия Меркатор?
Магнитните гривни (затова се наричат магнитни, а не титанови, волфрамови, гривни от хром или балансиращи) са предназначени да създават магнитно поле с контролирани параметри, което да осигурява ефективна дълбочина на проникване в организма (над 30 мм) и оттам - ефикасно действие. Това се постига единствено с магнитно поле конфигурация ССМ (Concentric Circle Magnets). Важно е, когато човек си купува магнитна гривна, да знае, че тя е клинично тествана и по отношение на параметрите на създаваното от нея магнитно поле отговаря на изискванията на международните организации. Важно е тази гривна да има положителен ефект, да действа по предназначение и да няма странични явления. Това се постига със строг контрол на параметрите на магнитното поле - интензитет, насоченост, плътност, проникване, пространствено разпределение, а не с рекламно действие или с ”мощни” магнити със съмнителен произход.

Магнитната гривна действа със своето ССМ магнитно поле върху преминаващата кръв през ръката, върху хемоглобина (желязото) и подобрява кръвообращението и кръвооросяването да всяка клетка в организма. Кръвта се насища с повече кислород, става по-лека, по-лесно течлива и това разтоварва сърдечната помпа. Магнитното поле на оригиналната магнитна гривна Меркатор постепенно отмива холестероловите плаки по стените на съдовете, подобрява еластичността на кръвоносната система и регулира кръвното налягане.

Магнитните гривни и колиета Меркатор са клинично тествани в няколко европейски лаборатории, отговарят напълно на изискванията на СЗО и са признати за гражданско потребление с доказан ефект без странични явления и опасност от предозиране.

Прочети повече: http://www.mercator-g.com/index.php?productID=216

Посещения: 0