vip

Искра събира двойки семейства разваля магии и прави защити 100% гаранция и бърз резултат

Цена
Договаряне
вчера в 15:39 ч.
град Плевен

Професионалист, доказан маг и ясновидец ИСКРА РАБОТИ ПРЕД КЛИЕНТА !!! ЧИСТО И ПОЧТЕНО ЯСНОВИДСТВО събира двойки и семейства, изчиства магии, открива и отстранява изневери, прави защити срещу външни намеси 100% доказани резултати от 2 до 5 дни за нея невъзможни неща няма обича откровеноста работи пред клиента ОМРЪЗНАЛО ВИЕ ДА ДАВАТЕ КУП ПАРИ ДА ИСКАТ ОЩЕ И ОЩЕ ЗА ЕДНО НИЩО, РЕШЕТЕ ПРОБЛЕМЪТ СИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ БЕЗ ИЗМАМИ ВЪРТЕЖИ АЛЧНОСТ И ЗЛОБА ! има възможност и цел да помага на хората защото в този свят трудно се намира истински човек който умее да се занимава с ясновидство!


ОБАДЕТЕ СЕ ЗА ДА НАПРАВИТЕ ЖИВОТА СИ ПО ДОБЪР, ПО СПОКОЕН И ЩАСТЛИВ. АКО СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ИСТИНСКА ПОМОЩ ТОВА Е НОМЕРЪТ 0894048981 ОЧАКВАМ ВИ С РАДОСТ И НЕТЪРПЕНИЕ ДА РАЗРЕШИМ ВАШИТЕ ПРОБЛЕМИ УСПЕХ! :)


Може и чрез вайбър да ме потърсите 0893209323 По всяко време. Ритуалите се извършват пред клиента.

СПЕЦИАЛИСТ ПО ВРЪЩАНЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК


-ДЕАКТИВИРАНЕ НА ЧЕРНИ МАГИИ, ЗЛОВРЕДНИ ВЛИЯНИЯ, ЕНЕРГИЙНИ БЛОКАЖИ


-БАЛАНСИРАНЕ ОТНОШЕНИЯТА В СЕМЕЙСТВОТО, РОДИТЕЛИ-ДЕЦА, РОДНИНИ, СЪСЕДИ, ПРИЯТЕЛИ

ВУДУ МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ ЕДИН ОТ НАЙ СИЛНИЯТ И СПОЛУЧЛИВ РИТУАЛ ЗА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ ДЕЙСТВА ОТ 2 до 5 дни!


Тази любовна магия се извършва за силна


възбуда и пламенна страст, така че любимият да не може да намери покой и да желае да бъде постоянно с Вас. Той/тя ще бъде изцяло зависим/а от Вас и няма да може да контролира емоциите и чувствата си. Дори да иска да Ви напусне или да се настройва против Вас от други хора, не ще може да Ви остави никога и сърцето му ще бие само и единствено за Вас. Плюс това изгражда се защитна стена против външни намеси и хора които искат да ви навредят няма да им се получе защото ще ви пази тази стена.


Изчиствам магии, и помагам в семейни отношение като придавам спокойствие разбирателство и уют в дома не се колебайте да ми позвъните или да ми пишете едно съобщение по вайбър нищо не ви коства да го направите за да намерите доброто! Помагам на всеки при всякакви нужди и трудности отговарям и излушвам по всяко време това ми е работата да се занимавам и помагам в чуждите проблеми уверете се като ме потърсите Всичко добро ви желая на всеки!


Работи с клиенти от България и Чужбина, консултира по телефона, дава бързи, категорични и 100%-ви Резултати!!! РАБОТИ ОТ РАСТОЯНИЕ ПО СНИМКА ДАННИ ИЛИ ВЕЩ НА ЧОВЕКА! Работи качествено и точно най търсена и известна е с ритуала ВУДУ МАГИЯ за разделени двойки и семейства !


Резултатът е гарантиран на 100%

Посещения: 139