Инфрачервено отоплително фолио за подово отопление. Heat Plus

Цена
55 лв
Производител
Максимална мощност
220 W
Енергиен клас
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Посочената цена е за 1 лин.м = 1 м2.

Карбоновото инфрачервено нано фолио е нов, иновативен, високотехнологичен и енергоспестяващ продукт за лъчево подово отопление. Освен топлинен комфорт през целия зимен сезон и изключително нисък разход на електроенергия, инфрачервеното отоплително фолио има благоприятно влияние върху човешкото тяло, тъй като инфрачервеното лъчение притежава терапевтично лечебно действие върху здравето и жизнеспособността на човека. Разходът е между 20W - 60W за квадратен метър на час електроенергия.

Монтираната във вашия дом отоплителната система HEAT PLUS работи посредством терморегулатор, който изключва подовото отопление при достигане на определена температура на пода и температура в помещение и така постига максимална икономичност.

Инфрачервеното отоплително фолио HEAT PLUS - е най-универсалния вариант за инфрачервено отопление в света. Фолиото може да се монтира под всички видове подови настилки, както и по тавани и стени. Фолиото е изключително устойчиво на механични повреди и влага.

Инфрачервено отопително фолио може да се исползва като осново отопление.

Принципа на работа на фолиото HP-APN-410 е проектиран така, че да се максимизира преноса на топлина от цялата повърхност. Нагряването на пода е без зониране, което гарантира че ефектът от използването на инфрачервеното отопително фолио се усеща веднага след включване. Удобен размер в широчина 1 м позволява максимално да покриите отоплителната площ.

Предимства.

Не създава проблем при монтиране под мебели, поради високите показатели на устойчивост.

Издържа на механични повреди поради 8-те слоя защитно фолио.

Бързо нагряване на помещението.

По време на работа няма неблагоприятно електромагнитно излъчване, а инфрачервените лъчи имат само положителен ефект върху здравето на хората.

Предимства при експлоатацията:

В сравнение с кабелно подово отопление. Под 1m2 подово покритие се намира 1m2 твърдо карбоново покритие, номинален разход на енергия на 1m2 е 0.02-0.06 кВт / ч, което е по-ниско от кабелните отопителни системи. Под 1m2 подово покритие с кабелна отопителна система има максимум 10 метра кабел на разстояние 10-15 см един от друг. Поради това, отоплението с отопително фолио Heat Plus е по-бързо и с по-висок обхват на площа.

Сравнение с раирано фолио. Раираното фолио се състои от карбоново покритие само на 70%, а Heat Plus 220/240 на 98%. Съответно 1м2 фолио Heat Plus 220/240 ще загрява помещение по-ефективно от 1м2 раирано фолио. По време на ползване, инфрачервеното фолио изразходва средно 20-60 вата/час на 1м2 отопляема повърхност при 30°С. Със същото потребление на енергия, отопителната система Heat Plus (HP-APN-410) произвежда повече топлина, отколкото раираното инфрачервено фолио.

За система на подово отопление е задължително да се използва термостат, който ще работи според зададена програма и ще поддържа желаната температура в помещението. Най-удобният вариант е използването на електронни термостати, оборудвани с два температурни сензори - за температурата в помещение и за температурата на самият под.


Технически данни

Размери: 100см широчина на фолио (50+50см) / Мощност 220 Вт/1м2(±10%).

По дължината си, фолиото може да се отреже на желани размери.

Дебелина на фолиото - 0.4 мм.

Материали: PET, карбон, сръбрена паста, мед (метал), уретан, анионени мастила.

Проводен раздел: 1, 65мм

Производител: Южна Корея

Средна консумация: 20-60 Вт/ч

Начин на монтиране: сух

Максимална температура на подгряване: >150°Cехнически данни.

Посещения: 246