Интериорни врати и настилки “ДАВИДО”

Цена
Договаряне
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

“DAVIDO” е търговска марка ползваща се с добро име и авторитет на българския пазар. Екипът от създателите и има над 10 години опит в производството и търговията на продукти за интериора – интериорни врати, модулни врати, лакирани врати, входни и пожароустойчиви врати, портални врати, плъзгащи врати, алуминиеви врати за баня, каси за врати, обков и первази, дръжки за врати, както и настилки – ламиниран паркет и гранит.

  • Основна дейност на компанията е внос и дистрибуция на интериорни и входни врати. Ние сме представители за България на големият европейски производител на интериорни врати “CLASSEN”, една от водещите компании в бранша в Европа.
  • Вратите на “DAVIDO” може да намерите в магазинната ни мрежа в София и Варна, както и при нашите представители в страната в почти всички по – големи градове като Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Сливен, Добрич, Силистра, Русе, Видин, Велико Търново, Плевен, Хасково, Пазарджик, Кюстендил и други.
  • “DAVIDO” от скоро разпространява на българския пазар и нова уникална разработка на каса за панелни апартаменти, позволяваща подмяна на врати без къртене и с минимално намаляне на светлия отвор. Предимството ни е голямата складова наличност на врати и каси с различни цветове, посоки и размери, като по този начин може да решите проблема си с вратите в последната минута.
  • Компанията се занимава и с внос на различни видове подови настилки, като ламинирани паркети, спортни настилки, гранит и гранитогрес.
  • Ако желаете да получите интериорни врати от реномиран европейски производител, да изберете между различни модели, цветове и остъкления, да бъдете консултирани компетентно и с разбиране, потърсете ни на нашите адреси. Ще отговорим адекватно на всяко ваше запитване. Ние сме на Ваше разположение

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ПОРЪЧКИ И КОНТАКТИ:

ТЪРГОВСКИ ОТДЕЛ

Адрес: гр. София, булевард Цветан Лазаров 17
Tелефон: 0884/370 373, 0884/356 156 Еmail: office.d***@gmail.com

Уебсайт: http://davido.bg

ШОУРУМ – ЛЮЛИН
Адрес: гр. София, булевард „Джавахарлал Неру“ 28, Силвър Център, маг. 9
Tелефон: 0884/731 331 Еmail: office.d***@gmail.com

ШОУРУМ – НАДЕЖДА
Адрес: гр. София, жк. Надежда 3, ул. „Бели дунав“ 11, магазин 3 /срещу BILLA на метростанция/ Телефон: 0885/183 328, E-mail: office.d***@gmail.com

ШОУРУМ – ЛОЗЕНЕЦ
Адрес: гр. София, кв. Лозенец, ул. „Златовръх“ 11
Телефон: 0885/183 240, 0884/356 156, E-mail: office.d***@gmail.com

ШОУРУМ – ВАРНА
Адрес: гр. Варна, ул. „Христо Ботев“ 3 /сградата на бившата полиграфия, до Бизнес хотел/ Телефон: 0888/40 55 85, 0884/356 156, E-mail: davido.v***@gmail.com

Посещения: 312