Интериорна врата Gradde Reichsburg, Graddex Klasse A, град Велико Търново

Интериорна врата Gradde Reichsburg, Graddex Klasse A

Цена
350 лв
25.03.20
град Велико Търново
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
ново
Доставка
купувача

Интериорните врати Gradde са изработени от висококачествения HDF материал, който осигурява добра шумоизолация, прави вратите стабилни и сигурни. Благодарение на тези качества на материала, те могат да бъдат поставяни във влажни помещения, стига да се предпазват от директно обливане с вода. Предлаганите модели са в две цветови категории:


светла гама (Сибирска Лиственица, Дъб Вераде, Ясен Вералинга и Шведски дъб) – с покритие Graddex Klasse A;

тъмна гама (Череша Сан Диего и Орех Рибейра) – с покритие Graddex Klasse A++.


Покритието на касата и крилото може да бъде Graddex Klasse A и Graddex Klasse A++:


Graddex Klasse A е покритие представляващо декоративен слой от целулоза и частици от дървесина, който е напоен с меламинови смоли и лакове. Tе придават допълнителна здравина и предпазват от надрасквания;

Graddex Klasse A++ е многопластово. Изработено е от дървесни частици, които са разположени вертикално и са напоени със защитен лак, синтетични и меламинови смоли. Покритието е поставено по иновативната технология на Gradde – Hartfein, която дава гаранция за водоустойчивост на изделието и устойчивост от надраскване.СТРОИТЕЛНИ ОТВОРИ И ИЗБОР НА КАСА
Касата е регулируема с прави первази, изработена е от HDF и в зависимост от цвета може да бъде с покритие Graddex Klasse A или Graddex Klasse A++. Позволява разширяване на обхвата с до 20 мм. Има възможност и за намаляване на касата с до 20 мм – чрез изрязване.


Каса Панел е регулируема каса и може да се монтира върху метална каса, което спестява време и разходи за къртене. Светлия отвор се стеснява минимално. Первазите са прави с възможност за регулиране от едната страна.


За да бъдат монтирани безпроблемно и точно този модел врати, трябва да съобразите чистия строителен отвор с широчината на вратите с касите, които са съответно: 778 / 2010 мм и 878 / 2010мм.


При невъзможност да се промени отвора във височината, касата и крилото могат да се коригират безпроблемно.


Тъй като вратите са фалцови, посоката на отваряне трябва да се уточни при поръчката на вратите.


Каса Стандарт е с прави первази, които могат да се регулират от едната страна. Предлага се в различни размери като имат възможност да обхванат зидове от 60 мм до 380 мм.


В комплекта е включено всичко необходимо: крилото, касата и первазите, 3 осови панти, патрон с ключ, насрещник, гумено уплътнение. Поради по-големия избор на дръжки за тези модели, те не са включени в комплекта, а всеки клиент може да ги избере според интериора си.

Комплектът на показания на снимката модел, включва:


– Права каса Стандарт за зид от 60 до 139 мм;


– Крило;


– Первази за двете страни, плаващи от едната страна;


– Гумено уплътнение;


– Брава с PVC език;


– Насрещник;


– Патрон с 1 ключ;


– Три осови панти.

Посещения: 3