Интериорна врата Gradde Bergedorf, цвят Орех Рибейра

350 лева
03.01.18
град Кърджали
Интериорна врата Gradde Bergedorf, цвят Орех Рибейра, град Кърджали | Монтажи
Обява от
ФирмаИнтериорна врата Gradde, изработена по иновативна технология, която позволява цялостно обличане на крилото, без видимо прекъсване на покритието. Това прави вратите много по-устойчиви на повреди и износване от стандартните интериорни врати, особено в ръбовете.


Крилото е фалцово – 40 мм от HDF плоскости. Заобленият фалцов ръб ляга върху уплътнителя на касата и така сцеплението е много по-добро, а затварянето е леко и плътно. Посоката на отваряне може да бъде лява или дясна. Пълнежът е тип „пчелна пита„. Рамката е дървена (усилена) от HDF.


666


*Всички модели врати Gradde могат да бъдат поръчани и във вариант с пълнеж „перфорирана дървесна плоскост”.


Касата е от HDF с прави первази, с възможност за регулиране от едната страна. Това позволява разширяване на обхвата с до 20 мм. Касите Gradde могат да обхванат зидове от 60 до 340 мм. Стъклото е матово (бял мат) с дебелина 4мм.


Покритието на крилото и касата е Graddex Klasse A++, многопластово покритие от вертикално разположени слоеве дървесни частици, импрегнирани със защитен лак, меламинови и синтетични смоли по иновативната технология Hartfein на Gradde.


Възможните размери на вратата с касата са:

748/1995, 848/1995 мм


Възможните размери на крилото са:

744/1990, 844/1990 мм


В базовия комплект се включва:

крило, права каса за зид от 75 до 139 мм, первази за двете страни, гумено уплътнение, насрещник, стандартна брава с PVC език и един ключ, три осови панти.

Посещения: 42