Интериорна врата Gradde Bergedorf, цвят Орех Рибейра, град Кърджали | Монтажи

Интериорна врата Gradde Bergedorf, цвят Орех Рибейра

Цена
350 лв
03.01.18
град Кърджали
Обява от
ФирмаИнтериорна врата Gradde, изработена по иновативна технология, която позволява цялостно обличане на крилото, без видимо прекъсване на покритието. Това прави вратите много по-устойчиви на повреди и износване от стандартните интериорни врати, особено в ръбовете.


Крилото е фалцово – 40 мм от HDF плоскости. Заобленият фалцов ръб ляга върху уплътнителя на касата и така сцеплението е много по-добро, а затварянето е леко и плътно. Посоката на отваряне може да бъде лява или дясна. Пълнежът е тип „пчелна пита„. Рамката е дървена (усилена) от HDF.


666


*Всички модели врати Gradde могат да бъдат поръчани и във вариант с пълнеж „перфорирана дървесна плоскост”.


Касата е от HDF с прави первази, с възможност за регулиране от едната страна. Това позволява разширяване на обхвата с до 20 мм. Касите Gradde могат да обхванат зидове от 60 до 340 мм. Стъклото е матово (бял мат) с дебелина 4мм.


Покритието на крилото и касата е Graddex Klasse A++, многопластово покритие от вертикално разположени слоеве дървесни частици, импрегнирани със защитен лак, меламинови и синтетични смоли по иновативната технология Hartfein на Gradde.


Възможните размери на вратата с касата са:

748/1995, 848/1995 мм


Възможните размери на крилото са:

744/1990, 844/1990 мм


В базовия комплект се включва:

крило, права каса за зид от 75 до 139 мм, первази за двете страни, гумено уплътнение, насрещник, стандартна брава с PVC език и един ключ, три осови панти.

Посещения: 83