Индивидуални курсове по AutoCAD

Договаряне
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Индивидуално обучение по AutoCAD 2d / 3d - дистанционни курсове Курсове по AutoCAD 2d / 3d Онлайн в реално време с лектор.
Индивидуално обучение за страната и чужбина в реално време с преподавателс включени практически уроци и безплатни упражнения 1. Пълен, професионален курс по AutoCAD 2d - 60 уч.часа, цена 400 лв.2. Пълен, професионален курс по AutoCAD 3d - 60 уч.часа, цена 400 лв. При записване на двата курса се ползва отстъпка от 100 лв. - индивидуално обучение в удобно за Вас време- курсът е с по-високо качество от това в зала.- провеждан е за Европа, Америка и арабският свят и има отлични отзиви- курсът е подробен и разглежда цялостната теория на продукта включително недокументираните функции- опитен преподавател, автор на сериозни AutoLISP надстройки, обучавал големи проектантски колективи

Оказваме помощ за направа на Вашите проекти.

Създаваме динамични блокове за Вашите библиотеки.

Създаваме AutoLISP надстройки, за облекчаване и автоматизиране на Вашите проектантски задачи

Работим както в метрична, така и в инчови системи, при спазване на стандартите на Европа и САЩ / Канада.за архитектурно и строително проектиране, интериорен и екстериорен дизайн и мебелно производство.

Възможно е и дистанционно съвместно проектиране - част архитектурна.

http://vn-angelov.alle.bg

Skype: nick.angelov

e-mail: nick.angelov@designer.bg

тел: +359-896-744-881 0896-744-881

Посещения: 54