Инвестиции - Инвеститорите са за предпочитане пред банката - кредитор

Договаряне
Инвестиции - Инвеститорите са за предпочитане пред банката - кредитор
Вид консултация
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Всекидневните безмилостни промени, налагани към бизнеса в България от Европейския съюз и Българското Правителство изискват смели, бързи и адекватни решения от най-предвидливите в бизнеса. Светът се променя изключително бързо и геополитическите особености влияят непоправимо на бизнеса по целия свят. Тези сериозни обстоятелства не трябва да се пренебрегват от нито един бизнес и само най-решителните и гъвкави предприемачи, които партнират с по-големите „играчи‛ в своя сектор ще оцелеят. Те не трябва да се уповават единствено и само на собствените си познания и опит. Те ще трябва да „загърбят‛ егото си, да разширят кръгозора си и да партнират не само с клона на местната банка и безкрайно да кандидатстват и се надяват на Европейски проекти, а да отворят съзнанието и бизнеса за нови идеи, нови Партньори/Инвеститори.

ЗА ИНВЕСТИЦИОННАTA СТРАТЕГИЯ НА БИЗНЕСА:

Не е достатъчно само наличието на една страхотна ИНВЕСТИЦИОННА СТРАТЕГИЯ за бизнеса, българските фирми се нуждаят и от СИСТЕМНИ, КООРДИНИРАНИ И НЕТРАДИЦИОННИ ПОДХОДИ за изпълнението им.

ИЗПРАТЕТЕ ВАШАТА ИНВЕСТИЦИОННА СТРАТЕГИЯ ИЛИ ПРЕЗЕНТАЦИЯ С ИНВЕСТИЦИОННА НАСОЧЕНОСТ (The Investment Pitch) на имейла, посочен в контактния панел.

Повече на bbconsult.bg

Бенефит България Консулт - партнираме с чуждестранни инвеститори с възможности над 500 млн. € за бизнес развитие, допълнителни инвестиции, връзки с инвеститори, сливания и придобивания, преструктуриране на бизнеса и продажба на бизнес.

Посещения: 23