vip
Имот с инвестиционна цел за стореж на къща за гости или жилище.

Имот с инвестиционна цел за стореж на къща за гости или жилище.

Цена
165000 лв
Площ
3062 м2
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Предлагаме имот с променен статут - за строителство на къща за гости, вила или малък хотел, начин на трайно ползване- ниско застрояване-до 10 метра.

Имота се намира с лице на асфалтов път, водещ към Лифт Сопот. В близост е до Подбалкански път 1-6, които е първокласен път от Републиканската пътна мрежа на България.

Общ размер на имота е 3, 062 дка. Парцел с уникална гледка към Стара планина, Средна гора и Розова долина. Кадастрален номер: 1. Поземлен имот 68080.173.387, област Пловдив, община Сопот, гр. Сопот, м-т 'Над техникума'.

Имота е изключително атрактивен поради местонахождението си, което е в зона в която се оформя туристически център. В близост до имота, има множество имоти със сменено предназначение и започнало строителство на хотели и къщи за гости. По Общ устройствен план на община Сопот, района е отреден за Земеделска територия с допустима промяна на предназначението. Транспортния достъп до имота е общински път с настилка асфалт, която допринася за развитие на територията, като зона за застрояване до 10 м.- жилищно строителство и къщи за гости. В близост има канализационна мрежа, В и К и Ел. Имота е с равен терен и не се нуждае от насипи или изграждане на подпорни стени.

Посещения: 30435