Изработвам, инсталирам и конфигурирам онлайн интернет магазини и сайтове на ниска цена

250 лева
Изработвам, инсталирам и конфигурирам онлайн интернет магазини и сайтове на ниска цена
Позиция
Ниво в йерархията
Образoвание
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Изработвам, инсталирам и конфигурирам онлайн интернет магазини и сайтове на разумна цена. Цената е индивидуална за всеки проект, подлежи на обсъждане и зависи от сложността, дизайна, изискванията и допълнителните подобрения включени в проекта Работя с доказани своята надеждност и функционалност системи Всичко това го правя с разумно качество и в кратък срок /5-7 дни/, с краен продукт завършен Online магазин извършващ продажби или фирмен или личен сайт или блог Мога да предложа различни визии според желанията на клиента за предлаганите стоки. За магазина: След периода на изработка и конфигуриране, извършваме заедно с клиента няколко тестови продажби с цел онагледяване работния процес на магазина. Ако има допълнителни изисквания или нередности ги доработваме и едва тогава с 3 дневен срок пристъпваме към заплащане за извършената услуга Преди завършване на проекта на 100% пари, като аванс и предплата не искам и не вземам под никакъв предлог, осен ако клиента желае да внедри допълнителна платена добавка/модул/, която не е предвидена в стандартния пакет След допълнително уточнение предлагам и обучение на клиента за по-лесно усвояване на административната част Какво се иска от вас:
1)Да имате закупен хостинг и домейн на ваше име /в случай, че нямате мога да ви насоча към проверени и доказани доставчици от където можете да си закупите/.
2)Да имате ясна идея, която да ми бъде подходящо представена за това какво точно искате да представлява вашия сайт или магазин.
3) Да ми предоставите данни за вход в хостинга, текст, снимки и др. материали които искате да бъдат включени във проекта.
4) Да се свържете с мен по Skype, Viber, Tango, GSM iили друг предпочитан от вас voice вариант за уточняване на детайлите, възлагане на поръчката и да изчакате определения от нас срок за изпълнение.
5) Да се насладите на вашия нов магазин, сайт или блог.
Това е от мен. Можете да го приемете като оферта за работа, да съм точно аз човекът който може да ви свърши това за което винаги сте си мислили, но все не сте се решавали, или като желание да правя нещо стойностно, вместо да стоя и да чакам помощи от държавата. Отговорен човек съм и до сега не съм подвеждал клиент. В случай, че преценя, че заданието което ми поставите не е за моите възможности веднага ще ви кажа и ще се оттегля от проекта. Желая хубав ден и успех! Бъдете здрави!
Примерни ценови предложения: http://izrabotka.niski-ceni.com/

Посещения: 125