Изделия от ковано желязо и метални конструкции

Договаряне
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

ЗА НАС

Фирмата е основана през 1997 г. и до сега се радва на нарастващ успех. Предмет на дейност се осъществява в гр. Русе, отличаващ се с европейска архитектура, която ни провокира да се насочим в производство на изделия от ковано желязо. Ние се фокусираме върху поднасянето на добър стил – класически и съвременен на нашите клиенти. Високото качество на нашите изделия ни наложи като надеждни доставчици на българския пазар, както и в европейските държави. Разполагаме с широко оборудван цех в западната промишлена зона на града, за да отговорим на увеличеното търсене на нашите изделия. Във фирмата работят високо квалифицирани професионалисти.

ИНФРАСТРУКТУРА

Фирмата разполага с обща площ от 300 кв.м., оборудвана със съвременна и високопроизводителна техника както за бутикови изделия, така и за серийно производство. Машините ни позволяват широки възможности за обработване на детайли по отношение на габарити, форми на огъване, сечения на материалите и пр.

ТЕНДЕНЦИИ

Не е изненада, че през годините класическите изделия от ковано желязо запазиха привлекателността си за потребителите. В практиката си, ние забелязваме как нараства тенденцията да се произвеждат мебели в комбинация ковано желязо и дърво, камък, стъкло. Дали ще приличат на класическите или на модерните мебели, те внасят топлина и стил във всеки дом. Независимо дали търсите да обзаведете нов ресторант или да намерите перфектните изделия от ковано желязо за обзавеждането на вашия дом, ние сме сигурни, че имате дизайна, който отговаря на вашия стил.

ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ

Между нашите изделия са включени метални конструкции като врати, огради, заграждения за балкони и стълбищни клетки, навеси, беседки, паравани, асми, вити стълби и пр.; мебели от всякакво естество: маси за хранене, столове, етажерки, спални легла, канапета и градинска мебел; декоративни аксесоари за дома: свещници, корнизи, осветителни тела, цветарници, огледала, закачалки, обков за камини и прилежащите към тях аксесоари.

ПАРТНЬОРСТВО

За нас е гордост да работим с дизайнери и архитекти по вътрешно обзавеждане и външно оформление на фасади и заедно с тях да внесем красота и изисканост в домове, магазини и ресторанти. Изпълняваме поръчки както по зададен снимков материал, така и по предоставени скици или подробни чертежи. С цел допълнително улеснение на работата ни с технически лица, разчитаме и разработки от специализиран софтуер като CorelDraw, SolidWorks, Autocadи 3dsstudioMAX.

КОНТАКТИ

Тел. цех +359 82 841755

мобилен тел. +359 889 216490

Цехът ни се намира територията на бившия завод „БОР” на бул. „Трети март” 56 в Западна промишлена зона - Русе

Можете да ни посетите във фирмения ни сайт или да ни намерите във фейсбук на http://www.facebook.com/pages/Metalika-97-Wrought-iron/103593923014047

Посещения: 66