Изгодна оферта

30 лева
Изгодна оферта - град София | Други
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Има един сайт(Virta Pay). В този сайт се изкарват виртуални долари, с които вече(преди не беше отворена тази система) може да купуваш всичко, което предоставя сайта(обещали са, че ще има доста неща за в бъдеще, но засега има само информационни продукти-тоест достъп до платени сайтове, информации, филми, всичко, което поставят) В този сайт може и да продавате нещо(например някаква информация) и също да ви платят други потребители за нея в тази валута.
Засега имаше само един потребител, който продаваше нещо по-различно от информация(достъп, книги и т.н.)-той продаваше тениска.
Всъщност кой каквото предложи-това може да се купи.

ВАЖНО! Да уточня-не продавам акаунта си, а част от сметката си там(това го правят и други потребители от чужбина-такива, които не им се чака или не им харесват нещата в сайта или просто им трябват спешни пари)- след като се рег. и вие-ми давате никнейма си от сайта и ви превеждам уговорената сума, а пък вие -оговорената от вас. Няма такси-всичко е безплатно-сайтът е направен с рекламна цел и опит за развитие на глобална търговска интернет мрежа.


Продавам 100 виртуални долара(може да ги използвате само в сайта за стоката, която се предлага от потребителите в него) за 30 лв. Имам 1000$, които мога да ви ги продам на куп или на дребно-зависи от желанието ви.
Цената е ниска(в чужбина вървят по-високо), защото е ново тук, мисля, и може да не ви се дават много пари, засега, защото може би не вярвате или пък някаква друга причина.

За повече инфо скайп Skorpiona160 или 0890313551, или на лично съобщение.

Важи за целия свят-всичко се извършва онлайн.

Посещения: 4