Изгодна взаимна оферта, според мен

30 лева
Изгодна взаимна оферта, според мен - град София | Други
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Има един сайт(Virta Pay). В този сайт се изкарват виртуални долари, с които вече(преди не беше отворена тази система) може да купуваш всичко, което предоставя сайта(обещали са, че ще има доста неща за в бъдеще, но засега има само информационни продукти-тоест достъп до платени сайтове, информации, филми, всичко, което поставят) В този сайт може и да продавате нещо(например някаква информация) и също да ви платят други потребители за нея в тази валута.
Засега имаше само един потребител, който продаваше нещо по-различно от информация(достъп, книги и т.н.)-той продаваше тениска.
Всъщност кой каквото предложи-това може да се купи.

ВАЖНО! Да уточня-не продавам акаунта си, а част от сметката си там(това го правят и други потребители от чужбина-такива, които не им се чака или не им харесват нещата в сайта или просто им трябват спешни пари)- след като се рег. и вие-ми давате никнейма си от сайта и ви превеждам уговорената сума, а пък вие -оговорената от вас. Няма такси-всичко е безплатно-сайтът е направен с рекламна цел и опит за развитие на глобална търговска интернет мрежа.

В бъдеще ще може да се и теглят парите от сайта, но засега не е отворено(поне така писаха).

За повече инфо- свържете се с мен.

Цената на валутата ще се договаря директно с потенциалния купувач-може и накуп, или част от сметката ми.

Печелите вие, печеля и аз.

Важи за целия свят-всичко се извършва онлайн.

Посещения: 44