Игра на доктор - много повече от секс

Цена
40 лв
вчера в 13:04 ч.
град София
Тегло
99 кг
Ръст
199 см
Години
46
Място на среща
Обява от
Частно Лице

Подарете си до два часа в света на удоволствията и вълшебните изживявания. Предложението е валидно за всички интелигентни хетеро, би или гей момчета и мъже.

Играта включва:

• Основен преглед - оценка на физическото състояние и мускулатурата, проверка състоянието на кожата, проверка за екземи, гъбични или други инфекции, кръвно налягане, температура, пулс, снемане на физически размери

• Релаксиращ масаж - на гръб, гърди, крака, ръце, слабини, дупе - с използването на специално магнезиево олио

• Простатен масаж - мануален (с пръсти) и с използването на различни видове сексуални играчки (простатен масажор, вибратори, дилда, анални броеници, виброяйца, анален разширител

• Специален Тао-масаж на члена - с използване на различни техники, мануално или с играчки (пръстени, изкуствени вагини, пенис плъгове

• Допълнителни техники и игри както за начинаещи и любопитни, така и за напреднали в този род забавления - фистинг, сондинг, катетризация, BDSM& CBT игри, страп он, игри от типа „Строг господар”, доминация и подчинение, восък и други

Могат да се избират забавления от предложените варианти, както и да се експериментира съобразно желанието на всеки един.

Това не е обява за секс. Ако търсите точно това, отидете на друга обява. Нито предлагам, нито търся секс в буквалния смисъл на думата. На всички любопитни предлагам друг вид изживяване, забавление на друго ниво, достигане до оргазъм и опознаване на тялото си чрез други техники.

Един преглед (игра) е с продължителност от един час до близо 2 часа и 30 минути, според желанията и фантазиите на всеки пациент.

Разполагам със знанията, опита и възможността абсолютно контролирано и при гарантирано удоволствие за теб да приложа различни техники както за напълно начинаещите и неопитни в тези удоволствия, така и за тези, които имат известен опит в този род забавления. Повече от 90% от момчетата изживяват наистина нещо ново и разтърсващо и едва по-малко от 10% не изпитват удоволствие от тази игра.

Аз съм висок 199 см, 99 кг, атлетичен, спортуващ, хетеросексуален и затова не предлагам и не търся секс в истинския смисъл на думата. Ще те посрещна в просторен, светъл, чист, добре обзаведен кабинет в центъра, по време на прегледа ще бъда с бяла манта, ще работя с ръкавици, не очаквай да се събличам. Приеми ме не като любовник, а като доктор, напълно знаещ какво и как да ти предложи и на какво да те научи.


Приемът не е по здравна каса и е платен за пациентите.

Цената за един час е 40 лева.

Цената за около два часа е 60 лева.


Давам един шанс. Простаци и ненормалници нямат шанс. И ще бъдат блокирани. А губещи ще си останат само те.

Телефонът е служебен и активен само от 9 до 21 часа. Не отговарям на СМС и на скрити номера. Ако не си узрял или не си готов още за преоткриване на себе си, не се обаждай. Можеш да звъниш и в останалото време, особено ако нямаш достатъчно мозък, знай, че няма да ме притесниш или обезпокоиш, но никога повече няма да се свържеш с мен. И ще съжаляваш пак ти. И освен проблем между краката, ще се окаже, че имаш и в главата.

Посещения: 1152