Спа процедура за нежни и интелигентни дами!

Цена
10 лв
днес в 23:19 ч.
град София
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага
Състояние
използвано

Скъпи дами,

Предлагам на вашето внимание следната невероятно релаксираща и приятна процедура, чрез която да се отпуснете и да се поглезите след края на изтощителния работен ден или пък в друго удобно за вас време. Отпускаща, ароматна вана за вашите стъпала в топла вода, с добавени в нея специални шведски пянообразуващи соли с екстракт от авокадо или маслина, които омекотяват кожата и са богати на микро и макро елементи.

След като се насладите на това чудесно изживяване, ходилата Ви ще бъдат внимателно подсушени с мека хавлиена кърпа, а после ви очаква неповторимо нежен и изтънчен масаж на вашите стъпала и прасци с ароматно масажно олио, бебешко олио или крем за крака по ваш избор. Можем да използваме и специална топка за масаж с меки бодлички, която стимулира нервните окончания, разположени от долната страна на ходилата.

Процедурата се провежда засега само на ваш терен. За ориентация ще отбележа, че аз се намирам в района на Южния парк.

Първият масаж за всяка нова клиентка продължава един пълен час, като по ваше желание процедурата може да продължи и по-дълго!

Разполагам и с красива керамична арома лампа с етерични масла и чаена свещичка, която ще ароматизира приятно помещението, в което се намираме и ще създаде неповторима атмосфера. Светлината на свещичката ще придаде допълнителна топлина и уют на стаята.

Могат да ме търсят ведри, интелигентни и възпитани дами от всякакви възрасти! Това са вашите лични мигове, през които да забравите всякакви грижи и тревоги, и да се отдадете на заслужени отмора и удоволствие. Аз само скромно ще ви съдействам, за да постигнете това блажено състояние на безвремие.

Преди самата процедура можем да се видим за 5-10 минутки, за да ме прецените като човек и да ме одобрите или пък не. Интелигентен, внимателен и възпитан масажист на 37 години съм. За първоначален контакт и ако имате някакви въпроси към мен, моля пишете ми тук: p***@mail.ru

Не получвам писма от формата за контакти!


Посещения: 137