Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Защо си струва цената на антицелулитните терапии

Договаряне
08.12.22
град София, град Център
Защо си струва цената на антицелулитните терапии
Вид
Масажни колани
Обява от
Фирма

Замисляли ли сте се защо някои от процедурите, които се предлагат за редуциране на целулит в България са само 20 до 50 лв, а други започват от 300 лв за процедура?!

Обяснението е много просто – ЕФЕКТИВНОСТТА и ОТЛИЧНИЯТ ГАРАНТИРАН КРАЕН РЕЗУЛТАТ са критерия при определяне на ЦЕНАТА. Вие може да направите 20 или 30 процедури с апарати на ниска цена, което ще се равнява на 4 или 6 процедури с наистина доказани и ефективни машини. Никой обаче не може да ви компенсира изразходеното време.

Още повече, че пазара в България е доста неконтролиран по отношение на внос на машини от всякакво естество и всякакви дестинации, в това число всякакви китайски имитации без сертификати за проведени клинични изследвания. Последното носи сериозни рискове, както за пропиляните ви пари, така и за здравето ви.

Антицелулитните терапии са един от модерните методи за контуриране и стягане на вашето тяло и набират все по-голяма популярност в целия свят. Разбира се, те задължително трябва да се комбинират с много движение и подходящ хранителен режим. Изпълнението на всички тези условия, обаче се обезсмисля, ако изборът на технология и метод за третиране на целулита и мазнините е неправилен.

Антицелулитни терапии с платформата Accent Prime на Alma Lasers

Това е най-скъпата, но и най-ефективната, доказана (над 20 години) и проверена във времето технология, която дава наистина резултати при локално стопяване на мазнини и редуциране на целулит.

Accent Prime

Предимства на тази платформа са:

• отличните резултати, които се постигат за контуриране на лице и тяло, стягане на кожата, топене на мазнини и премахване на целулит;

• абсолютно безвредна и безболезнена (за разлика от антицелулитните масажи) технология с доказани клинични проучвания;

• кратки процедури;

• бързи резултати дори след няколко антицелулитни и стягащи терапии;

• запазване на резултата до две години след приложен пакет от антицелулитни и стягащи процедури.

Различните комбинации от накрайници дават голяма вариативност при избора на подходящи терапии за вашето лице и тяло за максимална ефективност и функционалност.

Платформата се прилага за различни части от тялото (корем, брич, вътрешни бедра, ръце) и лицето (околоочен контур, брадичка, долна челюст), като особено ефективно се комбинира с други инвазивни методи като МЕЗОТЕРАПИЯ и ЕСТЕТИНИ ПРОЦЕДУРИ с филъри и ботокси.

Защо има толкова малко машини Accent Prime на пазара в България? – Можете да се досетите сами! Качеството обаче си струва цената!

• „ЕЛМИДА БЮТИ“ залага най-доброто качество, за да гарантира резултати на своите клиенти!

За повече информация и безплатна консултация – 0897 850 322.


© 2007-2023 Безплатно.net