Защита от подхлъзване по мокри и/или повърхноти

10 лева
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Всички знаем колко опасни могат да бъдат хлъзгавите подови настилки, особено когато са мокри или дори леко влажни.

Ниският коефициент на триене на влажните и/или мокри повърхности в комбинация с лошото поддържане са ключовите фактори, водещи до 70 % наранявания от подхлъзвания с тежки и/или трайни последици.

Ако сте се сблъсквали с този проблем?!

Ако мислите за своето здраве и за здравето на своите близки, служители и/или клиенти?!

Ако предпочитате да се вземете предварителни мерки и ви е писнало постоянно да внимавате?!

Ако търсите решение, за нас е удоволствие да Ви представим едно от възможните.

Нашия продукт Сейф Грип е течен препарат за обработка на минерални повърхности, имащ за цел да повиши коефициента на триене на третираните подови настилки, като например теракота, гранитогрес, мозайка, мрамор, емайлирани вани и поддушови корита. Обработката на съответните със Сейф Грип води до създаването на микропорест слой по повърхността на настилките, който допринася за създаването на вакуум ефект. В следствие от третирането със Сейф Грип, вървейки върху обработената повърхност в мокро състояние се усеща, че значително е подобрено сцеплението, което сериозно намалява риска от подхлъзване.

Третирането и поддръжката им може да увеличат коефициента на триене дори до нива по-високи от препоръчителните за безопасна среда.

Естествено, че представеното решение не е единственото възможно…

Разбира се, че представения от нас продукт не е единствения на пазара…

Но смело можем да твърдим, че единственото при обработката със СЕИФ ГРИП, не се налага да правите компромиси с интериор, време и средства…

ТРЕТИРАНЕТО НА ПОВЪРХНОСТИТЕ СЪС СЕЙФ ГРИП ПРЕДСТАВЛЯВА РАДИКАЛНО РЕШЕНИЕ, КОЕТО НЕ ВОДИ ДО ВИДИМА ПРОМЯНА ВЪВ ВИДА НА ОБРАБОТЕНАТА ПОВЪРХНОСТ, С НЕЗАБАВЕН ЕФЕКТ, НА ДОСТЪПНА ЗА ВСЕКИ ЦЕНА И ПИСМЕННА ГАРАНЦИЯ ОТ ПОНЕ 2 ГОДИНИ.

Регулярното почистване също може да оптимизира качествата на подовите настилки и да намали риска от подхлъзване. Нашия почистващ продукт СЕЙФ КЛИЙН почиства масло, грес и кал невероятно бързо. СЕЙФ КЛИЙН бе разработен за почистване на минерални повърхности и поддръжка на обработените със СЕЙФ ГРИП повърхности, но нашите клиенти го използват за почистване на автомобили, прозорци, килими, тапицерии и други. Същият наскоро бе сертифициран от „Американската агенция за …… „, като бе означен като препоръчителен за почистване на петролни замърсявания и отстраняващ неприятната остатъчна миризма.

За съжаление тук не е възможно да Ви предоставим всички данни. Свържете се с нас за повече информация.

Оставаме на Ваше разположение по ВСЯКО ВРЕМЕ!..

Посещения: 35