Записване Есенни бригади

100 лева
Записване Есенни бригади Агенция за Подбор на Персонал - град София | В Чужбина
Тип Обява
предлага

Обявяват се работни места за бране на - ягоди, малини, боровинки, ябълки, сливи, чери домати, цветя нарциси в оранжерии.

Изискване на работниците да са от 18 до 45 години. Познания по английски език е предимство.

Събирането на реколтата включва работа в екип на открито, рязане и събиране на продукцията. За да работите трябва да бъдете физически здрави, способни да се навеждате, да вървите, да повдигате. Също така да работите в екип и да вършите работата прецизно и ефективно. Някои от вас ще бъдат разпределени на длъжност още преди пристигането си във фермата, а други ще имат възможност за въвеждащия курс, където да посочат къде биха желали да работят.

Работата в Опаковачния цех включва задължения като миене, сортиране и опаковане. Персонала ще бъде разпределен в различни области и обучен за различни задачи. По време на пиковия сезон Опаковачния цех ще работи по 24ч и служителите ще работят на смени. Нормално една работна седмица се състои от 5/6 дни. Стремим се работните часове да се движат в границите между 40 – 48ч на човек за седмица, но това зависи от времето и продукцията.

Заплащане на седмица по банкова карта издадена в Англия.

Настаняване - каравани по двойки в стая, снабдена с кухня и баня. Седмичен наем 44 паунда.

Тръгване след одобрение.

Посещения: 520