Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Зали / Помещения, град София, град Левски.

Зала под наем Почасово

Цена
15 лв
08.11.19
град София
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

Здравейте!

Отдаваме нашата зала по танци под наем , за почасово ползване, за провеждане на редовни занимания, за снимки.Залата е нашия дом, в който творим и оставяме част от себе си.Искаме всеки танцьор да има тази възможност и терен на който да развихри въображението си !

Намира се в София, кв. Левски, ул. Друшлявица 6.

Помещението представлява зала с огледала(25кв.м.), с подова настилка-паркет. Разполага с всичко необходимо за провеждане на групови занимания( гирички, постелки, фитнес топка, 5 стола за бурлеск танци или танци със столове от всякакъв тип). Има климатик, голяма уредба с бас ( може да се свържете посредством блутут, флашка, кабел ) . Работим и с касов апарат.

В близост има магазини(местни, Фантастико и други) .Паркира се свободно и винаги има места, хората нямат проблем с шума.

Транспорт- В близост има спирка на автобус 120, трамвай 22.тролей 1 и 78.Скоро ще има и бъдеща метростанция (на бул.Владимир Вазов, на 3 мин от залата)

Предлагаме наем от 15 лв на час.

За свободни часове , моля позвънете на тел: 0894662015 или ми пишете във вайбър, уатс ап!

Каролина Косева (Кари)

П.С. ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ НОЕМВРИ предлагаме наем от 10 лв на час, тъй като завършваме тоалетната за залата.Има тоалетна която се използва, но специализиранта ще е завършена към края на месеца.Благодаря за разбирането!

Пожелавам на всички танцьори и любители на това изкуство много усмихнати, щастливи и изпълнени с хубави емоции дни!

Посещения: 1822