Безплатно.net
Портал за безплатни обяви

Зала за частно парти под наем

40 лева
25.03.20
град София, град Витоша
Зала за частно парти под наем
Зала за частно парти под наем Зала за частно парти под наем Зала за частно парти под наем Зала за частно парти под наем Зала за частно парти под наем Зала за частно парти под наем Зала за частно парти под наем Зала за частно парти под наем Зала за частно парти под наем Зала за частно парти под наем
Обява от
Частно Лице
Тип Обява
предлага

ПРИ КАПАРИРАНЕ ДО КРАЯ НА МАРТ ПОЛЗВАТЕ 20% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА. АКО ЗАБРАНАТА ЗА ТАКИВА СЪБИТИЯ ВАЖИ ДО ДАТАТА НА ВАШЕТО ПАРТИ - ВИ ВРЪЩАМЕ КАПАРОТО!

Уютното заведение “Fruit Machine”в София, намиращо се на бул.Симеоновско шосе 7, е удобното и подходящо място за Вашето лично или служебно тържество, за събиране за рожден или имен ден, за семеен или приятелски празник, или просто купон. Тук може да проведете и вашите събития, презентации и срещи. Подходящо е за парти до 50 души.

Цената е за почасов наем от 40 лв на час.

Има възможност за наемане всеки ден, след 20ч. Депозитът е 100 лв. Заведението има много удобна локация, с голям паркинг. Заведението е от 60 квадратни метра, с голяма зала с 8 маси, 24 столове, 8 бар столове. Ползване на хладилници, ледогенератор, телевизор, По Ваше желание осигуряваме кетъринг. Масите и столовете могат да се разположат според вашето желание и да осигурят и място за дансинг.

И още екстри: WiFi, възможност да донесете собствена храна и напитки, възможност да реализирате ваша артистична програма. Отоплението е с климатик. Заведението работи с посетители до 20 ч. и след това е изцяло на ваше самостоятелно ползване.

Свържете се с нас и споделете с какво можем да Ви помогнем.

© 2007-2020 Безплатно.net