Епилатор " E Pen " Ot Verseo Usa С Електролизна Система,..., град Пловдив, Медицина / Козметика, Козметично Оборудване, Обява № 1253640

Епилатор " E Pen " Ot Verseo Usa С Електролизна Система

189 лв.

Направи Тази Обява VIP

Епилатор Epen от Verseo USA

Verseo Epen електролиза система е един от малкото достъпни системи за трайно премахване на нежеланото окосмяване без болка или игли. Epen премахва косми по лицето, горната устна, краката, бикини линия и  е чудесно за оформяне на вежди.

                       За Епилатор Epen на Версео САЩ

 

Епилаторът "Epen" използва същата технология, използвана от специалисти в салоните и спа-центрове. Продукта ще третира един косъм в даден момент, или ще се отнася за по-големи площи с помощта на включените самозалепващи се подложки . С помощта на интелигентната галванична технология, епилатор Epen пропуска специален ток до корена на косъма и предотвратява неговото наново израстване. Verseo Epen е чудесен избор за безболезнено и трайно обезкосмяване. Трайни резултати може да се постигне само в един курс на лечение.

Единственият начин за премахване на космите за постоянно е да се убие "germative" клетки и дермалната папила, които формирани   в основата на космения фоликул. Verseo Epen работи чрез пропускане на ток през косъма до основата на фоликула, където солена вода може да се намери. Електролитни действието се развиват чрез  солената вода - натриев хидроксид, известен също като луга , която се намира в основата  на фоликула. Този процес уврежда корените на косата всеки път, когато лечението се повтаря,клетките не са в състояние  да  въстановят косъма.

След използване на Епилатор Verseo Epen само няколко седмици, вие ще започнете да виждате забележими резултати, без болката от електролизата, без  болезнената кола маска. Verseo Epen епилатор е идеален за тези, които искат да се избавят от нежеланото окосмяване по лицето, космите около линията на бикините, или дори космите под мишницата. Той помага да се избавите  от това неудобно окосмяване по лицето веднъж и завинаги!

Набираме дистрибутори за продуктите на "Verseo".

Продукт на Verseo USA

Произведен в Китай - за американския пазар.

Внос - от САЩ

Гаранционен срок-12мес.

Безплатна доставка за цялата страна!                                                Най-накрая фактически безболезненото решение за премахване на окосмението

Този уникален продукт съдържа много съвременни технологични опции, които включват сензор за кожата, автоматичен таймер/сирена и LEDиндикаторни светлини. Предната част на подръчния уред има регулеруема глава, за да подсигури удобното позициониране на клечката за уши, когато използвате уреда върху лицето. Идеален е за лечение на нежелано окосмение на лицето, включително на веждите и над горната устна.

За по-обширни зони, просто свържете уреда към комплекта проводими подложки, който се предлагат в едно с e-Pen.Това позволява да третирате, без да използвате ръцете си над горната устна/мустаците, краката, ръцете, мищниците и бикини линията.

Verseoe-Penпозволява група от косми да бъде третирани едновременно. Всякакъв вид окосмение може да бъде ефективно премахнато.

Тази технология не използва пробиващи кожата средства. Няма болка, не оставя белези или дупчици, които обикновенно оставя игловата електролиза.

 * Клиничните тестове проведени от водещи и доказани изследователски лаборатории потвърждават, че 39% процента от окосмението е премахнато за постоянно за период от 90 дни. Направени са 14 процедури от по 20 секунди върху всеки обект, като общото манипулационно време е 5 минути.

    

                                                                         1. Магията зад Е- Pen

 

      Нанесете предоставения Ви проводим/контактен гел върху зоната на лечение. Сложете клечка за уши в златистия държач(ако използвате клечка с два края, отрежете я на две). Потопете клечката за уши в гела и нанесете върху третираната зона. Малки, електрически и съвсем безопасни импулси преминават през гела към клечката за уши. Когато върхът на клечката докосне зоната на третиране, тази енергия преминава от нея директно към фоликулата на косъма. Водния и солен разтвор тогава се променя химически и се превръща в Натриев Хидрокис, който бавно унищожава корена на косъма и папилата. Това позволява безболезненото и перманентно премахване на косъма.  

 

                                                              2. ‘’HandsFree”  проводими подложки

 

    Подложките работят по същия начин, който горе споменахме. Самозалепящите се подложки съдържат проводим гел и са готови за работа. Просто сложете подложките, които са свързани към основния уред чрез проводник, плъзнете бутонът за избор на режим на  позиция FACEPAD- ПОДЛОЖКА ЗА ЛИЦЕ или BODYPAD-      ПОДЛОЖКА ЗА ТЯЛО, после се облегнете и се отпуснете - Verseoe-Penще се погрижи за останалото.
 

                                                                           
                                                                             Периоди на растеж на косъма

     За да разберете как израства косъма и как можете да го премахнете, трябва да знаете три неща. Първо, човек притежава по 500 от тези фоликули на квадратен сантиметър от кожата. От всяка една от тези фоликули може да израстне косъм във всеки един момент. Въпреки това, по-малко от 20% от космите правят това едновременно.

   Второ, фоликулите на косъма растат на периоди. След като не всички растат едновременно, има периоди на почивка за фоликулите. През този период косъмът може да остане за дълго време във фоликулата или да падне. Фоликулата всъщност се свива по-време на паузата в растежа и дермалните папилни клетки се отделят от долната част на фоликулата. Когато премине периода на почивка, фоликулата нараства надолу, срещайки отново дермалната папила  и клетките започват да образуват нов косъм .Този цикъл на всяка една фоликула продължава до живот.

     За голяма част от окосмяването периодът на активен растеж може да продължи    само 2 седмици, след като видите косъма на повърхността на кожата. Ще научите, че  e-PENможе да бъде ефикасен срещу това окосмение в този 2 седмичен период на израстване.

     Трето, нужни са 8-12 седмици на един косъм да израсте от основата на фоликулата до повърхността на кожата, така че да може да го забележите. Това означава, че дори да изскубите косъма, ще трябва да изчакате 8-12 седмици преди той да порасте отново. Много хора мислят че,  когато изскубят или премахнат по друг начин  всички косми в някоя  зона на кожата и на следващата седмица отново видят окосмение в същата тази зона, то това са същите косми, но са израстнали наново. Тези косми, които виждате седмица по-късно, са от различни фоликули.

    Запомнете, че игловата електролиза работи на същия принцип като e-Penсистемата за перманентно премахване на окосмението, но Verseoe-Penне използва пробивни средства(няма игли), безболезнена е и не оставя следи от убождане или белези, които са странични ефекти на игловата електролиза. Може да се използва ефективно върху всякакъв вид кожа.
 

                                                                           Ефективност на Е-Pen

 

   За да спрете ефективно и за постоянно растежа на косъма, трябва да го третирате в неговия период на израстване- когато Дермалните папилни клетки, в корена на косъма, са във фаза на активност. По време на паузата в периода на растежа, Дермалните папилни клетки се отдръпват под фоликулата и не могат да бъдат третирани.

   Когато за първи път премахнете косъм или косми, Вие не знаете точно кои косми са в период на растеж или период на пауза на растежа. Само, когато космите отново се

появят може да бъдете сигурни, че може да ги отстраните за постоянно.Имате около 2 седмици период на израстване, щом косъма се покаже, за да бъде ефективно лечението.

За това процесът на премахване на окосмението не е мигновен. Ще трябва да имате малко търпение, но пък ще бъдете възнаградени с все по-малко повторно  появяване на косми.                                                                   Важни пред терапевтични забележки

 

        За успешно лечение моля направете следното:

 •       Окосмение на лицето – Премахнете целия грим, използвайки нормалното си средство за почистване. Зоната, която ще третирате, трябва да е напълно чиста, суха и не мазна.
 •       Окосмение на тялото- Отново почистете зоната, върху която ще работите. Трябва да изрежете въможно най-късо космите в третираната зона с ножица или бръснач, преди да сложите проводимите подложки.
   

Как да изпозлвате e-PEN?

    За лицева терапия :

 • Изчистете изцяло зоната, върху която ще работите.
 • Срежете клечката за уши на две и я поставете в държача. Върхът на клечката трябва да е в златния пръстен, който я държи, с изцяло вкарано стебло.
 • Потопете в проводимия гел, като се уверите, че гелът покрива залтния държач в предната част на уреда. По този начин връхчето на клечката НЕ би трябвало да изпадне. Така вие се подсигурявате, че върхът на клечката е изцяло проводим.
 • Дръжте Verseoe-Penпо начин показан на Диаграма 2.
 • Включете на позиция PROBE” ( уверете се, че червеният индикатор свети).
 • Когато докоснете третираната озна, зелената светлина показваща проводимостта трябва да светне, ако не се включи, сложете още проводим/контактен гел върху върха на клечката и златния държач.
 • Златния държач може лесно да се свали за почистване. Просто поставете нокът между пластмасата и държача, и издърпайте. Потопете го в топла вода, за да отстраните остатъчния гел.

 

Лечение на дребното окосмение на лицето:

       Поставете върха на клечката върху зоната, натиснете активиращия бутон, за да започне 20 секунден работен интервал. Когато гелът бъде в постоянен контакт с кожата, зелената LEDиндикаторна светлина ще се включи, ако ли не ще изключи.Verseoe-Penще се рестартира сам веднага щом направите добър контакт. Автомат. таймер ще Ви даде звуков сигнал, когато 20 секундния работен интервал приключи и ще се рестартира, готов за следващото лечение. Когато пуснете златния бутон, проводимостта се прекратява. Повторете процедурата и върху следващата зона. Премахнете окосмението, което сте обработили, с пинцетите които са Ви предоставени.
 

   Максимална работа: НЕ ПРАВЕТЕ  повече от една 20 секундна терапия на ден в една и съща зона от 2 кв.см в диаметър. Максимално брой разрешени терапии на една и съща зона за седмица- 3.

   Забележка: На диаграмите е показан един начин за държане на Verseoe-Pen, но Вие може да намерите за по-лесно да го държите като писалка, като пръста Ви отново придържа активния бутона.

                              Лечение на косми по отделно с памучната клечка и Verseoe-Pen

 • Изчистете изцяло зоната, както Ви инструктирахме преди. Подрежете само дългите косми в зоната, върху която ще работите, колкото се може по-късо. Потопете върха на клечката и залтния държач в гела, така че и двете да се покрият с него(Диаграма 1). Поставете Verseoe-Penвърху зоната, която ще третирате и натиснете златния активиращ бутон с пръст. Зелената индикаторна светлина трябва да се включи, за да покаже че има достатъчно проводимост. Дръжте натиснат залтния бутон, докато не изсвири таймера и не изгасне зелената индикаторна светлина. НЕЖНО ИЗДЪРПАЙТЕ космите с  пинцетите, които са Ви предоставени. 

   Максимална работа: НЕ ПРАВЕТЕ  повече от една терапия на ден в една и съща зона от 2 кв.см в диаметър. Максимално брой разрешени терапии на една и съща зона за седмица- 3.


 

 Работни интервали при терапията с подложките:

ПРИ ТЕРАПИЯ НА ЛИЦЕТО С ПОДЛОЖКИТЕ - Общо време на терапията- 6 минути ( 2.5 мин. Работен интервал 1 минути пауза/почивка, 2.5 минути работен интервал)

ПРИ ТЕРАПИЯ НА ТЯЛОТО С ПОДЛОЖКИТЕ Общо време на терапията 11 минути ( 5 минути работен интервал 1 минута пауза/почивка, 5 минути работен интервал)

N.B!  Ако кожата Ви порозовее по време на първата терапия, това е нормално и ще премине след 30 минути. Повторете терапията на следващия ден. Ефекта от терапията се натрупва – колкото повече използвате продукта, толкова по-добри ще бъдат резултатите. НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ, въпреки това, препоръчаните работни интервали и броя на терапиите.


 

Лицевата част над горната устна(FACEPADрежим):

 •   Почистете изцяло зоната, която ще третирате.
 •   Преместете бутона за превключване на режимите на позиция OFF”.
 •   Вкарайте кабела/проводника в съответния вход за жак в крайната част на e-Pen.
 •   Внимателно сложете подложката за над горна устна, така че да прилепне към кожата.
 •  Сложете втората подложка, с кръглата форма, на една от горните части на ръката.
 •  Внимателно натиснете клипса на бялата чашка към пъпчицата на подложката за устни.
 •    Внимателно натиснете зелената чашка върху кръглата подложка, за да я закрепите.
 •    Преместете бутона на  позиция FACEPAD”.
 •   Червената светлина се включва, показвайки че уредът е включен. Зелената светлина светва, за да покаже, че има добра проводимост. Когато чуете единичен звуков сигнал, първата фаза от 5 минутната терапия започва.
 •    След 2.5 минути зелената LED светлина ще започне да премига, за да отбележе паузата/ почивката от 1 минута.
 •  След 1 минута, зелената LEDсветлина ще остане включена постоянно и един звуков сигнал ще бележи началото на 2-та фаза от терапията(2.5 минути)
 •    Три звукови сигнала ще бележат края на терапията и зелената LED светлина ще изгасне. Преместете режимния бутон на позиция OFF.
 •    Премахнете космите с пинцетите предоставени Ви от Verseo или пък с Ваши собствени.
 •   Поставете внимателно проводимите подложки върху силиконовата поддържаща повърхност, с цел да запазите самозалепването за следващата терапия.   

Максимална работа:НЕ ПРАВЕТЕ  повече от една терапия на ден в една и съща зона, когато използвате подложките. Максимално брой разрешени терапии на една и съща зона за седмица- 3. 

                             

                         Тялото и краката ( “BODYPAD” режим)

 •   Преместете бутона за превключване на режимите на позиция OFF”.
 •  Почистете изцяло зоната, която ще третирате.
 •   Подрежете късо всички дълги косми.
 •   Поставете правоъгълната подложка върху зоната, която ще третирате.
 •   Внимателно натиснете клипса на бялата чашка към пъпчицата на подложката.
 •  Сложете кръглата подложка близо до правоъгълната .
 •   Натиснете и зеления клипс.

NB!Само правоъгълната подложка прави лечението. Има две бели чашки, затова може да използвате две правоъгълни подложки едновременно.

 •   Преместете режимния бутона на позиция “BODYPAD”.
 •   Уверете се, че червената светлина ще светне.
 •   Десет минутната терапия започва. Повторете процеса пак, така че цялата терапия да бъде 20 минути.

NB! Ако кожата Ви стане розова по време на терапията, това е нормално. Повторете 10 минутната терапия на следващия ден.Ефекта от терапията се натрупва – колкото повече използвате продукта, толкова по-добри ще бъдат резултатите. НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ, въпреки това, препоръчаните работни интервали и броя на терапиите.

 •  Облегнете се и се отпуснете – четете книга или гледайте телевизия.
 •  Зелената LED светлина свети постоянно. След 5 минути единичен звуков сигнал ще бележи края на първия етап от терапията и зелената светлина ще премига, отбелязвайки паузата от 1 минута.

  НЕ махайте подложките!

 •   Единичен звуков сигнал ще бележи началото на втория етап на терапията(5 минути).
 •   Три звукови сигнала бележат края на цялостната терапия и зелената LEDсветлина изгасва.
 •   Превключете на позиция OFF.
 •   Внимателно махнете подложките и ги сложете на силиконовите държачи.
 •   Премахнете космите с пинцетата(може и Ваша собствена).
 •   Повтаряйте терапиите докато окосмението не се махне за постоянно.

 

                       


                                                       Мишници и линия на бикините

Повторете същото както при терапията за крака.
      Трябва да поставите правоъгълната подложка върху зоната, която ще третирате. Поставяте бялата чашка. Кръглата подложка трябва да се разположи близо до правоъгълната. Слагате зелената чашка. Премахвате окосмението с пинцети и поставяте подложките в тяхните силиконови държачи.

 Максимална работа:НЕ ПРАВЕТЕ  повече от една терапия на ден в една и съща зона, когато използвате подложките. Максимално брой разрешени терапии на една и съща зона за седмица- 3.
 

                                          Отговори на Вашите въпроси
 

 • Ще постигна ли успешно премахване на окосмението?

С една дум

Епилатор " E Pen " Ot Verseo Usa С...
Кликнете върху снимката за да я увеличите Кликнете върху снимката за да я увеличите
За Контакти
 град Пловдив
 tehnomarket
 http://tehnoshop.info/product/463/epilator...
 Изпрати И-мейл
1253640

Обява №: 1253640

Категория: Козметично Оборудване

Редактирана: 18.01.2016

Разглеждания: 40

Редактирай тази обява Докладвай Проблем Изпрати на приятел Принтирай Обявата Добави в бележника
 

Подобни обяви

Безплатно.net ви представя още обяви в тази категория:

Няма Снимка
МКЦ-Лабиринт-неоперативен лифтинг(RF), криотерапия(криосел), кислородотерапия, Др Ролер-(алтернатива на химичния пилинг), ботокс и...
1 лв.
град Бургас
07.05.2016
Продавам соларуим, хоризонтален, в отлично състояние, използван само един сезон
Продавам солариум Sportarredo Holiday, хоризонтален - 32 лампи + 2 лицеви + вентилация. Солариумът е работил само един сезон, поради...
9 200 лв.
град Велико Търново
01.07.2011
Няма Снимка
Козметичен център продава:козметична кушетка с две чупещи се части-130лева. 
130 лв.
-
24.08.2011
Солариум,Спа капсула и мезотерапия
Предлагам три бр. спа и козметични уреда, като може всеки поотделно да се продаде.Предлагаме много изгоден лизинг .Уредите са...
Договаряне
град Бургас
28.06.2011
Няма Снимка
търся измивна колона С ПЛАСТМАСОВА МИВКА ЗАЕДНО СЪС  СТОЛ
350 лв.
град Кърджали
18.06.2011
Продавам Козметичен комбайн
Продавам Козметичен комбайн в перфектно състояние 9в1Ползван е 6 мес. Реалната му цена е 2100 лв.  предлагам го за 1000- Ултразвук с две...
1 000 лв.
град Стара Загора
25.06.2011
Няма Снимка
prodavam masajno leglo novo 180 lv 0.8.9.8.4.1.9.1.8.6
180 лв.
град Варна
23.06.2011
Няма Снимка
Фризьорското оборудване е закупено чисто ново и е ползвано един месец,включва 2бр фризьорски стола(черни),майсторски...
2 000 лв.
град София
21.06.2011
Стол за педикюр
В много добро състояние
180 лв.
град Сливен
29.06.2011
Релаксиращи и тонизиращи терапии -50
По случай откриването на Studio Pretty WomenРелаксиращи и тонизиращи терапии -50% за всички нови клиенти!
10 лв.
град София
25.06.2011

Съдържание за възрастни!

За да влезете в секция 'Запознанства' на Безплатно.net трябва да имате навършени 18 години.

Ако сте над 18 години натиснете 'Над 18 съм', в противен случей натиснете 'Под 18 съм'.


 Над 18 Години Съм
 Под 18 Години Съм

Избери твоята област в България:

За да виждаш само обявите от твоята област моля избери я от менюто по-долу:
Редактирай тази обява:

За да редактирате тази обява моля въведете парола:

Обява # »   
Парола »   
   

Забравена парола?!? Възстановете я от тук.

 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.

За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.

Затвори