Тази обява не е активна! Намери подобни обяви в Апартаменти, област Бургас, град Поморие.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Двустаен апартамент във ваканционен комплекс с басейн в Слънчев бряг

Цена
€36000
Вид апартамент
Квадратура
66 м2
Етаж
2
Вид строителство
Особенности
Обява от
Фирма
Тип Обява
предлага

Ера Поморие обявява за продажба двустаен апартамент във ваканционен комплекс със застроена площ 57.11 м2, както и 1, 03% ид.ч. от общите части на сградата и от правото на строеж върху имота, разположен на втори етаж от общо шест. Имотът е със следното разпределение: преддверие/3.85м2/, дневен тракт с кухненска част /25.00/ м2 с излаз на тераса, спалня /15.5/ м2 с излаз на тераса и санитарен възел /4.00/ м2. И двете помещения са с големи френски прозорци, което допринася за много светлина, топлина и уют в този имот. Изложението е изток, югоизток.

Подовата настилка е теракот в стаите и санитарен фаянс и теракот в банята. Дограмата е ПВЦ. Апартаментът се продава луксозно завършен в това число с вградена кухня и климатик.

Предлаганият имот се намира в затворен ваканционен комплекс с охрана и постоянно видеонаблюдение. Функционира асансьор. Комплексът се намира в курорта Слънчев бряг, само на 600 метра от плажа. За улеснение и удобство на живущите в комплекса се ползват басейн и ресторант, които се намират в красиво оформения двор на комплекса. Осигурена е поддръжка по управлението на имота.

Слънчев бряг е и най-известният курорт по южното Черноморие, отстоящ на 3 км. от гр. Несебър. на 18 км от гр. Поморие , и на 25 км от летище Бургас. Имотът е подходящ както за постоянно живеене, така и за отдаване под наем.

Посещения: 263